Onze BBQ arrangementen
Neem contact op

BBQen tijdens jouw evenement?

Organiseer jij een evenement of bedrijfsfeest voor jouw organisatie en wil je dat mensen hier echt van genieten? Dan is het goed hier heerlijk eten bij te serveren. Mensen vinden het super om in de watten gelegd te worden met lekker eten. En wat is er dan beter dan een BBQ. Door het organiseren van een BBQ bij jou evenement kan iedereen zelf bepalen hoeveel hij eet, waar ze zin in hebben en kunnen ze lekker blijven rondlopen tijdens het eten. Het is een top manier om jouw evenement of bedrijfsfeest af te maken met een lekkere ongedwongen sfeer.

Interesse in ons BBQ arrangement?

Er zijn verschillende BBQ arrangementen mogelijk om jouw evenement echt af te maken. Onderaan deze pagina vindt je 3 menu's die wij voor jou al vast hebben samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om een nieuw menu te maken speciaal afgesteld op jouw wensen.

Voor onze BBQ arrangement werken we samen met Irene's uit Harmelen. Zij zijn geweldig met de BBQ en zorgen er altijd voor dat jouw gasten kunnen genieten van het heerlijke eten.

Wil jij een BBQ toevoegen aan jouw evenement of bedrijfsfeest ? Neem dan contact met ons op en dan zorgen wij er voor dat jij een onvergetelijk bedrijfsevent krijgt.