Onze BBQ arrangementen
Neem contact op

Wat houdt het in?

Organiseer jij een event voor jouw organisatie en wil je dat mensen hier echt van genieten? Dan is het goed hier heerlijk eten bij te serveren. Mensen vinden het super om in de watten gelegd te worden met heerlijk eten. En wat is er dan lekkerder en ongedwongener dan een BBQ. Door het organiseren van een BBQ bij jou event kan iedereen zelf bepalen hoeveel ze eten, waar ze zin in hebben en kunnen ze lekker blijven rondlopen terwijl ze eten. Het is een top manier om jouw event af te maken met een lekkere ongedwongen sfeer.

Interesse?

Er zijn verschillende BBQ arrangementen mogelijk. Onderaan deze pagina vindt je 3 menu's die wij voor jou al vast hebben samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om een nieuw menu te maken speciaal afgesteld op jouw wensen.

Voor onze BBQ arrangementen werken we samen met Irene's uit Harmelen. Zij zijn geweldig met de BBQ en zorgen er altijd voor dat jouw gasten kunnen genieten van het heerlijke eten.

Wil jij een BBQ toevoegen aan jouw bedrijfsevent? Neem dan contact met ons op en dan zorgen wij er voor dat jij een onvergetelijk bedrijfsevent krijgt.