Organiseer jij een bedrijfsfeest?
Contact aanvragen

Wil jij een bedrijfsfeest organiseren?

Dan is Napkins de locatie voor jouw. Bij ons kan je Namelijk verschillende soorten zakelijke events organiseren zoals een bedrijfsfeest of een borrel. Doordat wij in een bedrijfsverzamelgebouw gevestigd zijn met een zakelijke maar ook mooie huiselijke sfeer zijn we een goede locatie voor jouw bedrijfsfeest, borrel of teambuilding activiteiten. Onze event planner gaat samen met jou aan tafel om te kijken wat het doel van jouw bedrijfsfeest is en wat jij belangrijk vindt. Hierna zullen wij er mee aan de slag gaan en een programma op maat voor je maken, waarna wij alle organisatie rondom de locatie volledig voor jou uit handen nemen.

Meer dan alleen een borrel?

Wil jij niet alleen een borrel, maar ook een activiteit toevoegen of vindt jij het belangrijk dat al jou gasten een heerlijk diner krijgen? Dan kunnen wij dat voor jou regelen. wij hebben verschillende arrangementen die wij aan jouw event kunnen toevoegen zodat het een groot succes wordt.

Heb jij interesse?

Wil jij met onze event planner aan tafel om te kijken hoe wij jouw bedrijfsfeest of borrel kunnen organiseren? Of heb jij al een datum op het oog en wil jij kijken of die nog vrij is?

Doe dan een aanvraag zodat wij contact met jou kunnen openen.