Organiseer jij een bedrijfsuitje?
Contact aanvraag

Wil jij een bedrijfsuitje of teamuitje organiseren?

Ben jij bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje of teamuitje? Kom dan naar Napkins, want wij kunnen jou daar goed mee helpen. Napkins is namelijk de plek voor jouw zakelijke events. We hebben meerdere leuke arrangementen met bijvoorbeeld teambuilding activiteiten om te zorgen dat jij een top bedrijfsuitje hebt.

Onze event planner gaat samen met jou bekijken wat het doel is van jouw event en wat jij het belangrijkst vindt. Hierna zullen we zorgen dat alles organisatie rond de locatie jouw uit handen genomen wordt. Zo hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken en kan jij je focusen op de rest van het event.

Meer dan alleen teambuilding activiteiten?

Wil jij niet alleen een leuke activiteit tijdens jouw teamuitje, maar er meer van maken? Dan kan dat uiteraard, zo kun jij jouw evenement bijvoorbeeld uitbreiden met heerlijk eten. Wanneer jij wilt weten wat hier mogelijk is dan zal onze event planner dit met je doornemen.

Heb jij interesse?

Wil jij met onze event planner aan tafel om te kijken hoe wij jouw event neer kunnen zetten? Of heb jij al een datum op het oog en wil jij kijken of die nog vrij is?

Doe dan een aanvraag zodat wij contact met jou kunnen openen.