Een effectief verkoopgesprek
Neem contact op

Een effectief verkoopgesprek

Voor ieder bedrijf is het belangrijk om zijn product of dienst te verkopen. Iets wat je dan altijd zult tegenkomen is een verkoopgesprek, want niemand koopt zomaar iets van jou. Hoe goed jouw product of dienst ook is uiteindelijk heb jij contact met een klant en moet jij er voor zorgen dat je zijn vraag/uitdaging kan oplossen. Het verkoopgesprek is dan erg belangrijk, want laten we eerlijk zijn bedrijven doen geen zaken met bedrijven. Mensen doen zaken met mensen.

Wat houdt de training in?

In de training gaan we aan de gang met jouw verkoopgesprek. Hoe kun jij verbeteren zodat je meer deals sluit. Dit doen we aan echt aan de slag en zullen we door middel van praktijkvoorbeelden het verkoopgesprek verbeteren. Dit zullen we dan ook gaan oefenen waar we dan direct op gaan reflecteren. Hierdoor kun jij echte vooruitgang boeken.

De cursus effectief verkopen kun je boeken voor 1 hele cursus dag of 2 halve cursus dagen. Er kunnen minimaal 2 deelnemers tot maximaal 10 deelnemers mee doen per sessie.

Voor wie is deze training?

Heb jij een bedrijf met verkopers? Dan is deze cursus iets voor jouw. Tijdens 1 of 2 dagen leren wij jouw medewerkers hoe zij:

  • De perfecte eerste indruk maken
  • De echte klantbehoefte helder krijgen
  • Beter (non)verbaal communiceren
  • Slim onderhandelen
  • Meer deals te closen

En misschien wel het aller belangrijkst, hoe zij met plezier een verkoopgesprek voeren. Dit merkt jouw klant namelijk en daardoor gaan zij nog meer verkopen.

Interesse?

Je kunt de Cursus volgen voor 320,- per persoon per dagdeel

Groepen van 6 personen of meer kunnen de cursus volgen voor 1700,- per dagdeel.

Voor deze training werken wij samen met Victor Huiting van Rivercloude. Een trainer gespecialiseerd in sales en LinkedIn trainingen.

Wil jij met jouw team effectiever verkopen? Neem dan contact op en boek.

Anderen bekeken ook