Effectieve persoonlijke presentatie
neem contact op

Laat je inspireren

Wil jij het beste halen uit jouw zakelijke performance? Dan is het goed om te kijken naar jouw imago en het imago van jouw organisatie of de organisatie waar jij voor werkt. Dit heeft namelijk invloed op hoe een klant naar jouw kijkt en aangezien mensen zaken doen met mensen is dit erg belangrijk. Zabeth van Veen geeft jouw inspiratie over hoe jij hier mee omgaat en laat je ontdekken wat de kracht van onderbewuste beïnvloeding kan zijn.

Wat houdt het in

In 2 uur leer jij over online en offline indrukken. Hoe profileer jij jezelf en hoe komt dit over op de ontvanger. Hierbij maakt ze gebruikt van veel beeldmateriaal om te laten zien hoe jij het onderbewuste kunt sturen. Dit doet ze door wetenschappelijke theorieën te vertalen naar duidelijke praktijkvoorbeelden. Zo kun je de geleerde theorieën direct toepassen op jezelf of de organisatie. Het doel van deze workshop / sprekerssessie is dan ook om:


  • Jouw online en offline uitstraling professioneler te maken
  • Jouw organisatie motiveren om bewust (uiterlijke) presentatie en non verbaal gedrag in te zetten
  • je te inspireren hoe jij jouw imago inzet of verandert


Zabeth van veen is de spreker die deze workshop verzorgt. Zij is imagodeskundige en specialist in personal branding. Deze ervaring heeft ze opgedaan in haar offline en online communicatie achtergrond en haar tijd in het onderwijs. Wil je meer weten over Zabeth? bekijk dan haar site: https://imagomatch.nl/wie-is-zabeth/

Of kijk naar deze korte introductie over wat Zabeth doet.


Voor wie is het

Deze sprekerssessie is gericht op organisaties die bewust hun imago willen inzetten of willen veranderen. Organisaties die jong zijn en veel jong personeel hebben die ze handvatten willen geven om zich goed te kunnen profileren. Ook organisaties die eigenlijk niet meer weten hoe de klant tegen hun aan kijkt en hier iets aan willen doen hebben veel aan deze workshop / sprekerssessie.

Interesse?

De workshop effectieve persoonlijke presentatie is al te boeken of toe te voegen aan jouw heidedag vanaf 1300 euro.

Wil jij een sessie van Zabeth boeken voor jouw organisatie of wil je hem toevoegen aan jouw heidedag? Neem dan contact met ons op.


Anderen bekeken ook