LinkedIn inspiratie sessie
neem contact op

De LinkedIn inspiratie sessie

Weet jij wat de waarde van LinkedIn is voor jouw organisatie? Iedereen zegt altijd dat Linkedin erg belangrijk is, want het is het grootste zakelijke netwerk van de wereld en dat klopt. Interessanter nog is dat verkopers die social media gebruiken 23% hoger scoren dan collega's die dit niet doen en 77% van B2B inkopers aangeeft voor elke belangrijke meeting eerst op social media informatie zoekt. Aangezien linkedIn het grootste zakelijke social media platform is zou je hier dan ook jouw zakelijke social media strategie op moet richten.

Wat houdt het in?

Wil jij na of tijdens jouw meeting meer leren over LinkedIn, wat er verandert en hoe je hier jouw strategie op kunt aanpassen? Dan is de LinkedIn inspiratie sessie het programma voor jou. In 1 a 2 uur werpt de spreker een frisse blik op LinkedIn en wat jij er als organisatie mee kunt. De sessie kan over verschillende onderdelen gaan. Bijvoorbeeld hoe LinkedIn slim voor HR-medewerkers werkt of hoe jij In 5 simpele stappen meer leads krijgt met LinkedIn. Jij geeft aan waar je meer over wilt weten en de spreker past zijn programma hier op aan.

De inspiratie sessie is te boeken als sprekers sessie waar er verteld wordt over de mogelijkheden van LinkedIn, wat er verandert en wat jij als organisatie hier mee kunt doen. Daarnaast is het ook mogelijk om een Interactieve sessie te boeken, Hier gaat de spreker dieper in op de verschillende linkedin profielen binnen de organisatie en gaan jullie hier direct mee aan de gang. Hij geeft handvatten om jouw LinkedIn strategie aan te pakken en laat zien hoe jij dit kunt veranderen en verbeteren. Jullie maken eigenlijk direct een begin aan de LinkedIn strategie voor de organisatie.

Interesse?

De LinkedIn inspiratie sessie kan jij voor, tijdens, of na jouw meeting boeken. De sessie duurt tussen de 1 a 2 uur afhankelijk van de insteek van de sessie. Voor en interactieve sessie kan de groep niet groter dan 20 personen zijn. Grotere groepen zijn mogelijk. Hierbij is het handig om duidelijk van te voren aan te geven waar de organisatie meer over wilt weten zodat dit tijdens de sessie beantwoord kan worden.

De LinkedIn inspiratie sessie is al te boeken vanaf 400 euro.

Voor de sessie werken wij samen met Victor Huiting van Rivercloude. Een spreker gespecialiseerd in sales en LinkedIn.

Wil jij met jouw team meer weten over wat je met LinkedIn kan? Neem dan contact op en boek de LinkedIn inspiratie sessie.

Anderen bekeken ook