Optimaal presteren met jouw team
Neem contact op

De Training optimaal presteren met jouw team

Weet jij hoe veel een goed samenwerkend team meer kan bereiken dat een groep losse talenten? Iedereen kan hard en gemotiveerd werken, maar wanneer de neuzen niet de zelfde kant op staan zul jij veel lastiger jouw doelen behalen. Daarom wil je een team dat optimaal presteert, een team dat effectief samen werkt. Hoe jouw team daar voor gaat zorgen leer je tijdens deze training.

Wat houdt het in?

Merk jij in jouw team dat de sfeer beter kan, dat er onduidelijkheid heerst over taak- en rolverdeling, of zijn jullie pas geleden gestart als team? Dan ga jij in deze cursus leren om samen optimaal te presteren. Hiervoor zijn verschillende zaken van belang zoals veiligheid, betrokkenheid en zelfstandigheid. Daarnaast zal je Kijken naar de kwaliteiten binnen het team, want wanneer je dit goed inzet zal jouw team veel beter presteren.

De training zal op maat worden gemaakt voor jullie, omdat elk team anders is. Door middel van teambuildingsactiviteiten zal er dan aan de slag gegaan worden met wat er in jouw team speelt.

De training optimaal presteren met jouw team is te boeken als 1 hele cursus dag of een halve dag. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen.

Voor teams die er meer uit willen halen

Werk jij in een team of geef je leiding aan een team en wil je nog beter samenwerken? Zijn er dingen in jouw team waardoor er niet effectief met elkaar gewerkt wordt? Dan is deze cursus iets voor jou. In 1 of meerdere cursus dagen zullen jullie:

  • Beter samenwerken
  • Een goede werksfeer creĆ«ren
  • Als team beter presteren


Interesse?

De training is te volgen vanaf 1.500 per dag, waarbij de dag wordt ingedeeld in tweemaal 3 uur. Het is mogelijk om een sessie van 2 uur te boeken vanaf 550,- om een beter beeld te krijgen van jouw team en hier zelf verder mee aan de gang te gaan of later een dag cursus te boeken.

Voor deze training werken we samen met Tanja van Bemmel van KWIEC. Zij is Toegepast Psycholoog en ervaren leidinggevende. Tanja gebruikt een praktijkgerichte aanpak en zet zich in voor een duurzaam resultaat.

Wil jij dat jouw team optimaal presteert? Neem dan contact op en boek.