Pubquize
Plan jouw pubquize

De pubquize als bedrijfsuitje

Hoe leuk is het om het tijdens een bedrijfsuitje tegen elkaar op te nemen? Het is altijd leuk om te kijken welk team het meeste kennis heeft of het meest weet van het bedrijf. De winnende groep heeft of voor eeuwig de eer of krijgt een leuke prijs. Hier kunnen wij voor zorgen, maar het is ook mogelijk om als bedrijf iets leuks te kiezen.

Wat houdt het in?

De pubquize is een leuk bedrijfsuitje waarmee je ook nog eens aan teambuilding doet want, je word opgedeeld in teams die het opnemen tegen elkaar. In 7e ronde zal er bepaald worden welk team wint. De rondes bestaan verschillende onderwerpen zoals de dieren ronde, algemene kennis en de altijd leuke muziekronde. Uiteraard kunnen wij rondes op maat maken zodat er leuke vragen over jouw bedrijf in zitten.

Wat krijg jij bij de pubquize:

  • Een beamer
  • Presentator
  • Quizevragen
  • Met buzzer knoppen
  • Zwaai lichten
  • Zoomers

Het basis pakket kun je al boeken voor 350,-

Dit is uit te breiden met het buzzer pakket

Met uitbreidingen kun jij de pubquize boeken voor 500,-

Wil jij eigen vragen er bij dan wordt er een quiz op maat gemaakt. Afhankelijk van het aantal vragen etc. wordt hier een meerprijs voor gerekend.

Jouw bedrijfsuitje echt onvergetelijk maken?

Het is mogelijk om de pubquize te combineren met onze andere arrangementen zoals een BBQ of een walking diner. Je start met pubquize waar je strijd tegen je collega's en dit sluit je af met door gezellig met elkaar te eten. Dit levert leuke herinneringen waar iedereen nog lang g

Ben jij geïnteresseerd?

Wil jij jouw bedrijfsuitje of teambuilding bij ons doen? Neem dan contact met ons op. Vertel ons wat jij wilt en wij regelen het voor jou.

Anderen bekeken ook