Ben jij ook benieuwd wie er bij jullie zou winnen?
Neem contact op

Jongens tegen de Meisjes

Wie heeft zich nog nooit afgevraagd wat het sterkere geslacht is? De man of de vrouw. Wij wel, daar gaan we absoluut niet over liegen. Een vrouw kan namelijk een kind op de wereld zetten, maar de man moet altijd de boodschappen dragen of de deksel van de pot draaien.

Met het spel ’Jongens tegen de Meisjes’, willen we voor eens en voor altijd antwoord geven op deze vraag.

Het werkt als volgt. De groep wordt in tweeën gedeeld en tijdens het spel wordt op verschillende disciplines uitgemaakt welk geslacht de Het best is. Samen zorgt dit voor een puntenaantal waaruit duidelijk blijkt wie wint. Dus ben je eigenlijk al een tijd benieuwd of de vrouwen of mannen op kantoor de beste zijn. Zoek dan niet verder want wij bieden het antwoord.

Natuurlijk is een strijdt om het sterkere geslacht leuk, maar dit spel kan nog veel meer vete’s beslissen. Misschien vindt je een strijdt tussen verschillende afdelingen wel veel leuker. Wat is een beter team, sales of marketing? Andere opties zijn bijvoorbeeld de junioren tegen de senioren, of jouw bedrijf tegen je beste klant. Alles is mogelijk.

De duur van het spel ligt tussen de 1 a 3 uur. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers, het aantal rondes en of er tussendoor nog geborreld en of gegeten wordt.

Wil je dit arrangement bij ons boeken? neem dan contact op.

Anderen bekeken ook