Vergaderen Status Update
Plan jouw vergadering in

Het team bij elkaar voor een status update

Heb jij een team dat verspreid zit over heel Nederland? Dan is het handig om jouw statusupdate te organiseren op een plek die voor iedereen goed bereikbaar is, want zo kost het iedereen zo min mogelijk tijd. Daarom is het handig om te vergaderen op een locatie in Midden Nederland. Dit is goed bereikbaar voor de gehele randstad en dus goed bereikbaar voor jouw team. Zeker onze vergaderruimte in Woerden. We zitten namelijk nog geen kilometer van de A12 en op loopafstand van het OV.

Kort en krachtig

De bedoeling van een status update is dat jij het hele team weer weet wat er gedaan is, waar ze naar toe moeten. Vaak gaat dit door iedere deelnemer ruimte te geven te vertellen waar zij mee bezig zijn en vragen te laten stellen waar ze tegen aan lopen. Hierna kan iedereen er over nadenken, kunnen er beslissingen gemaakt worden en kunnen de taken uitgezet worden voor de komende periode. Het is van belang dat iedereen met elkaar deelt en niet alleen verteld over zijn eigen stukje, want dan begrijpt iedereen goed waar ze als team naar toe willen.

Het bij een status update dus belangrijk dat iedereen gefocust is en dat de bijeenkomst niet te lang duurt. Daarom hebben wij een pakket bedacht voor jou status update.

Hierbij krijg jij alles wat in ons basis arrangement zit, namelijk

  • Koffie en thee in kannen
  • Tafelwater
  • Fruit
  • Koekjes

Daarnaast krijg jij dan

  • Koffie van de barrista bij binnekomst
  • Tony chocolonely repen
  • Brainbooster smoothies halverwegen jouw bijeenkomst

In al onze vergaderruimtes is altijd aanwezig

  • een beamer
  • gratis WIFI
  • een flip-over

Vergaderen bij Napkins in Woerden?

Wij richten ons er op dat jij effectief en ongestoord kunt vergaderen, Maar dat is niet alles. Wij vinden hiernaast namelijk ook erg belangrijk dat jij betaald voor wat jij gebruikt. Niet meer en niet minder. Daarom werken wij met een prijs per persoon voor het aantal uren dat jij een ruimte bij ons huurt. Beginnende vanaf 4 personen voor 2 uur huur. En dat allemaal op 1 van de makkelijkst bereikbare plekken van Nederland. We zitten namelijk in Woerden op nog geen kilometer afstand van de snelweg en loop afstand van het Station. Dus wil jij vergaderen in Midden Nederland? Kom dan naar Napkins

Offerte opvragen?

Wil jij een vergaderruimte boeken in Woerden? Vraag dan een offerte op en kijk of we nog ruimte hebben voor jouw bijeenkomst.


Anderen bekeken ook