Organiseer jij een congres, seminar of symposium?
contact aanvraag

Wil jij een congres, symposium of seminar organiseren?

Kom dan naar Napkins, want wij zijn de locatie voor zakelijke events. We zitten namelijk gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw met een zakelijke uitstraling en hebben daar binnen een mooie huiselijke sfeer gecreƫerd. Een sfeer waar jij en jouw gasten je kunnen focussen op jouw event en wat zij willen leren. Daarnaast helpt onze event planner jou met het organiseren, want elk event is anders en wat jij nodig hebt voor een seminar kan verschillen van hoe je een congres of symposium zou organiseren. Wanneer jullie een goed idee hebben van hoe de dag er moet uit zien nemen wij jou alle organisatie rondom de locatie uit handen. Zo hoef jij je hier geen zorgen om te maken. Jij hoeft je alleen nog maar te richten op het event zelf.

Meer dan alleen een zakelijk event?

Wil jij jouw deelnemers niet alleen wat leren, maar wil je het event ook lekker afsluiten? Dan kan dat bij Napkins, want wij hebben verschillende borrel of eet arrangementen waardoor jij bijvoorbeeld jouw symposium of congres geweldig kunt afsluiten. Onze event planner kan jou vertellen wat er allemaal mogelijk is.

Heb jij interesse?

Wil jij met onze event planner aan taffel om jouw seminar, congres of symposium te organiseren? Of heb jij al een datum op het oog en wil jij kijken of die nog vrij is?

Doe dan een aanvraag zodat wij contact met jou kunnen openen.Anderen bekeken ook