Spreek af bij Napkins voor jouw zakelijke lunch
Kijk waar wij zitten

Jouw zakelijke lunch bij Napkins

Even wat bespreken met een collega of afspreken met een klant voor een zakelijke lunch? Dat kan bij Napkins, want wij zijn de plek voor de zakenman / -vrouw. Wij begrijpen dat jij het druk hebt en dat jij graag een afspraak combineert met lunch. En dat jij dit liever doet op een eenvoudig te bereiken plek waar het niet druk is met winkelende mensen en veel lawaai. Daarom zijn wij de plek voor jouw zakelijke lunch.


Afspreken in onze lunchroom

Wij zitten met onze lunchroom in het bedrijfsverzamelgebouw van E4U. Waar wij een zakelijke en huiselijke sfeer hebben gecreƫerd. Zo is het een plek waar jij voor een zakelijke lunch heerlijk kunt plaatsnemen op een rustige plek. Je kunt goed met jouw collega of klant een gesprek voeren en genieten van ons heerlijke eten. Wil jij hierna nog even blijven flexwerken dan kan dit allemaal. Napkins is niet alleen de plek voor jouw zakelijke lunch, maar echt de plek voor de zakenman / -vrouw.

zakelijke lunch tijdens vergadering

Wil jij liever helemaal afgesloten zitten terwijl jij met jouw team een vergadering hebt met lunch dan kan dit ook. We hebben 4 vergaderruimtes waar jij onder het genot van een zakelijke lunch kunt vergaderen. Boek dan 1 van onze vergaderruimtes die voorzien zijn van alles wat jij nodig hebt voor een goede vergadering en neem hier een heerlijke lunch bij.

Benieuwd wat wij serveren?

Bekijk hier onze menukaart.

menu kaart Napkins Woerden
Menu kaart Napkins Woerden