Kerst bij Napkins

Waarom kerst vieren?

Je personeel, collega’s, leveranciers en klanten vormen het bestaansrecht van je bedrijf. Zij zorgen er voor dat je bedrijf kan groeien, de klant graag met jou werkt en dat jij een leuke werkomgeving hebt. Wij vinden dat dit geuit mag worden, zodat deze mensen weten dat ze belangrijk zijn voor jou en de organisatie. Ze moeten eigenlijk zelfs bedankt worden voor wat ze doen. Want laten we eerlijk wezen, waar zou jij nu staan zonder deze toppers?

Als we het hebben over bedanken dan hebben wij een goed idee hoe je dat kunt doen. Want wat is er leuker dan leuker dan met z'n allen kerst vieren. Dit is het moment van gezellig samen zijn. Aan grote tafels met de hele club eten en genieten van elkaars gezelschap. Aan het einde gaat iedereen naar huis met een leuk cadeautje. Dan weet je zeker dat ze volgend jaar weer een heel jaar klaar staan,om samen voor succes te gaan.

Kerst bij Napkins in Woerden

Vier daarom jouw kerst bij Napkins, want in de maand december staat ons restaurant in het teken van de feestdagen. Laat je door ons verzorgen en geniet van een heerlijk kerstbrunch, lunch, borrel of diner. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw gasten het naar hun zin hebben en lekker in de watten gelegd worden. Aan het eind geven we iedereen een lekker aandenken mee.

Kies wat jij wilt

We hebben vier arrangementen om uit te kiezen, want we willen je het zo eenvoudig mogelijk maken. Wil je een pakket aanpassen zodat die beter bij het bedrijf past? Dan gaan we graag in gesprek om er voor te zorgen dat het echt jouw kerstfeest wordt.

Anderen bekeken ook