Lunchbuffet op Kantoor
Bestellen

Jouw lunchbuffet op kantoor van Napkins

Zoek je een betrouwbare partner voor je kantoorlunches? Dan ben je bij Napkins aan het juiste adres! We hebben verschillende lunchbuffetopties die passen bij elke zakelijke gelegenheid. Of je nu gaat voor simpel of luxe, wij regelen het voor je. Bestel eenvoudig via onze website

Bij Napkins, staan we graag voor je klaar

Waarom Kiezen voor een Lunchbuffet van ons?

Bij Napkins draait alles om goed eten en geloven we in kwaliteit voor een eerlijke prijs. Onze gerechten zijn niet alleen lekker maar ook hebben ook verrassend smaken en zijn gemaakt van verse ingrediënten. Zo zorgen we ervoor dat jij en je team goed kunnen lunchen om hierna weer optimaal te kunnen presteren.

Gemakkelijk Bestellen, Zonder Gedoe

We snappen dat je het al druk genoeg hebt, vooral als je een groep te gast hebt. Het laatste waar je je zorgen over wilt maken, is het samenstellen van een lunchmenu. Daarom hebben we het bij Napkins zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Je hoeft ons alleen maar te vertellen hoeveel mensen er komen, en wij regelen de rest. Van het bereiden tot het op tijd bezorgen, alles wordt voor je geregeld. Zo kun jij je focussen op jouw gasten, terwijl wij ervoor zorgen dat iedereen van een heerlijke lunch geniet.

Stuur een mail naar [email protected] of bestel via de site en wij zorgen voor de rest.

De Mogelijkheden voor Jouw Bedrijfslunch

Bij Napkins begrijpen we dat elke zakelijke bijeenkomst uniek is en andere behoeften heeft. Daarom bieden we verschillende opties voor bedrijfslunches aan, zodat je altijd iets vindt dat perfect past bij jouw gelegenheid. Hieronder leggen we de drie mogelijkheden uit die je bij ons kunt kiezen.

Bedrijfslunch Eenvoudig: Snel en Simpel

Voor maar €6 per persoon krijg je een mix van 1,5 versbereide broodje per persoon. Belegd met onze heerlijke producten, maar net wat minder luxe aangekleed als de gerechten van onze menukaart. Deze optie is ideaal voor snelle, informele bijeenkomsten waarbij je toch wilt genieten van kwalitatief goed eten.

Bedrijfslunch Luxe: Een Stapje Verder

Als je indruk wilt maken op je gasten, is onze luxe bedrijfslunch voor €9 per persoon de perfecte keuze. We voegen er ook de sandwiches, bollen of wraps die we op de menukaart hebben aan toe zodat het net even wat luxer wordt. Het is de perfecte manier om een belangrijke vergadering of presentatie nog specialer te maken.

Bedrijfslunch Luxe met Salade: Het Complete Pakket

Voor €12,5 per persoon krijg je het luxe pakket plus een heerlijke, verse vegetarische salade. Deze optie is perfect voor die momenten waarop je echt wilt uitpakken en je team of gasten wilt verwennen met een uitgebreide, gezonde lunch.

Extra’s voor jouw lunchbuffet

Ben je niet alleen op zoek naar lunch, maar naar een totaal pakket? Dan kun jij verschillende extra’s bij bestellen zoals verse jus d ‘orange, Brainbooster smoothies, huisgemaakte brownies of bijvoorbeeld heerlijk vers fruit. Bekijk voor alle mogelijke extra’s onze bestelpagina.

Dus ben jij op zoek naar een goed lunchbuffet voor op kantoor bestel dan vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en service die ons uniek maken.

Bij Napkins staan we graag voor je klaar