Wil jij een bedrijfsborrel organiseren?
offerte opvragen

Een Bedrijfsborrel organiseren

Lekker met het hele team bij elkaar kommen om even gezellig te borrelen. Dat is niet alleen leuk, maar ook beter voor de prestaties.

HUH !! hoor ik je denken, borrelen goed voor de resultaten van mijn team. Ja zeker, want door af en toe even een gezellige bedrijfsborrel te organiseren leren collega's elkaar beter kennen wat zorgt voor betere communicatie en dat zorgt voor betere resultaten. Je creƫert een informeel moment waar alle collega's even een gesprek kunnen voeren wat niet per se over werk gaat, waar iedereen even los kan komen van het dagelijkse bezigheden. Dit draagt bij aan een fijne bedrijfscultuur en daarom is het goed om geregeld even met elkaar te borrelen.

Wil jij bespreken wat wij voor jou kunnen doen? Bel naar 06 15312829 of mail naar [email protected]

Heb jij al een idee wat jij wilt en een datum in gedachten? vraag dan een offerte op

Een borrel bij Napkins

Dit werkt het beste als jij bijvoorbeeld 1x per maand of per kwartaal een wat grotere borrel organiseert. De bedrijfsborrel werkt het best buiten het kantoor, want dan ben je even niet op het werk.

En daarom staan wij graag voor jou klaar, want in ons restaurant kun jij heerlijk borrelen en onze collega's maken jouw borrel graag een succes. Daarnaast is dit ook nog eens makkelijker dan een borrel organiseren op kantoor, want wij hebben voor ieder wat wils.

Het is belangrijk dat jij een borrel organiseert waar iedereen zich welkom voelt. Daar houden wij rekening mee door ons assortiment dranken en hapjes, maar ook door de huiselijke sfeer van ons restaurant. Iedereen voelt zich direct thuis op jouw bedrijfsborrel.

Wat wil jij bij jouw bedrijfsborrel?

Het mooie van een bedrijfsborrel bij Napkins is dat jij niks meer hoeft te regelen, want wij verzorgen alles voor jou. Wil jij gewoon even gezellig wat drinken met collega's loop dan gewoon binnen. Wil jij graag een borrel voor een grotere groep met hapjes of wil jij meer een borrel event met bijvoorbeeld een wijnproeverij? vraag dan een offerte op, bel naar 06 15312829 of stuur ons een mailtje [email protected]