Wil jij een bedrijfsborrel organiseren?
offerte opvragen

Waarvoor kom jij borrelen?

Heb jij net met jouw team net de targets voor dit kwartaal gehaald? Komen er nieuwe collega's bij in het bedrijf? Organiseer jij een mooie dag voor jullie klanten of komt het bedrijf 1x per jaar samen voor een leuke bedrijfsborrel?

Er zijn altijd genoeg redenen om even met jouw collega's het glas te heffen. En dat kun je doen bij Napkins, want wij staan voor jouw klaar ook met de bedrijfsborrel. Of jij nu met een paar collega's even wat komt drinken of een bedrijfsborrel wilt organiseren voor 100 personen het kan bij ons allemaal.

Het mooie van een bedrijfsborrel bij Napkins is dat jij niks meer hoeft te regelen, want wij verzorgen alles voor jou. Wil jij gewoon even gezellig wat drinken met collega's loop dan gewoon binnen. Wil jij graag een borrel voor een grotere groep met hapjes of wil jij meer een borrel event met bijvoorbeeld een wijnproeverij? vraag dan een offerte op, bel naar 06 15312829 of stuur ons een mailtje [email protected]

Dus waarvoor kom jij borrelen bij Napkins?

We hebben iets te vieren!

Wat goed om te horen. Kom langs en geniet met al je collega's van dit mooie moment. Hef het glas en geniet van lekkere hapjes. Ben je met een kleine groep, loop dan gewoon binnen, maar is de groep wat groter of wil je heel Napkins afhuren voor jouw bedrijfsborrel neem dan even contact op.

Nieuwjaars borrel

Start het jaar feestelijk met een gezellige Nieuwjaarsborrel. Alle collega's even bij elkaar in een gezellige en informele sfeer. Gewoon alleen wat drinken of in combinatie met een heerlijk walking dinner. Het kan bij ons allemaal. We doen dit voor groepen van 10 tot 150 personen.

Kerst borrel

Kerst is een moment van samen zijn, gezellig met elkaar genieten. En daar is een kerstborrel ideaal voor. Breng alle collega's even gezellig bij elkaar en bedank ze voor de inzet die zij gegeven hebben het afgelopen jaar. Met wat borrelhapjes of echt een walking dinner wij kunnen het voor jou regelen.

of elk ander moment om te borrelen

Heb jij een andere reden om met ze alle bij elkaar te komen? Bijvoorbeeld voor een gezellige vrijmibo of om afscheid te nemen van een collega? Wij staan voor jou klaar. Neem contact op en wij gaan het voor jou regelen.

Wil jij bespreken wat wij voor jou kunnen doen? Bel naar 06 15312829 of mail naar [email protected]

Heb jij al een idee wat jij wilt en een datum in gedachten? vraag dan een offerte op