Jouw zakelijke evenement organiseren
contact opnemen

Een zakelijk evenement organiseren in Woerden

Wil je graag een zakelijk evenement organiseren op een mooie locatie in Woerden? Dan is Napkins dé plek voor jou, want bij ons kun je terecht voor kleine congressen tot personeelsborrels.

Gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw met een mooie en huiselijke sfeer zijn wij dé ideale locatie voor een zakelijk evenement. Dus ben jij bezig met een zakelijk evenement organiseren? Neem dan contact op met onze eventplanner.


Meer dan event organiseren in Woerden

Naast zakelijke evenementen organiseren kun je op onze mooie evenementenlocatie in Woerden terecht voor nog veel meer. Wil je graag efficiënt vergaderen ? Reserveer dan een van onzevergaderlocaties. Om zo goed mogelijk te vergaderen, is er zo min mogelijk afleiding nodig. Daarom hebben wij verschillende vergaderarrangementen waardoor je de hele vergadering efficiënt te werk gaat.

Heb jij interesse in het organiseren van een zakelijk evenement in Woerden?

Heb jij al een idee wat voor soort evenement jij wilt organiseren en wil jij kijken of wij ruimte voor jou hebben? Vraag dan

kosteloos een offerte aan. Wij helpen je graag bij het organiseren van een zakelijk evenement, personeelsfeest of bedrijfsfeest . Wil je meer informatie of heb je vragen over de mogelijkheden ? Neem dan telefonisch contact op met onze congreslocatie in Midden-Nederland via 06 153 128 29