Vergaderen en Dineren bij Napkins
Vergaderruimte reserveren

Vergaderen en dineren

Bij Napkins begrijpen we dat een lange vergadering of bijeenkomst afsluiten met een heerlijk diner de ideale manier is om de dag compleet te maken. Daarom bieden we je de unieke mogelijkheid om zaken te combineren. Vergader in onze sfeervolle ruimtes en sluit af met een culinaire ervaring die even memorabel is.

De Voordelen van Vergaderen en Dineren

Het combineren van een vergadering met een diner heeft meerdere voordelen. Ten eerste zorgt het voor een naadloze overgang van een formele setting naar een ontspannen sfeer waarin teambuilding en netwerken centraal staan. Bovendien kun je de dag afsluiten met heerlijke gerechten, bereid door onze ervaren chefs, die de energie en inspiratie van de dag verder versterken.

Onze Faciliteiten

Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een productieve sessie: van moderne presentatieapparatuur tot comfortabele stoelen. Na de vergadering word je begeleid naar ons restaurantgedeelte waar je kunt genieten van een menu dat is afgestemd op jouw voorkeuren en dieetwensen.

Heerlijk dineren

Bij Napkins draait het niet alleen om vergaderen. Wij geloven in de kracht van goed eten. Ons menu is samengesteld met aandacht voor verse, lokale ingrediƫnten die zorgen voor een smaakvolle ervaring. Of je nu kiest voor een uitgebreid diner of een lichter menu, bij ons is het altijd culinair genieten.

Kies bijvoorbeeld voor 1 van onze 2 of 3 gangen keuzemenus of ben je met een grotere groep ga dan voor een lekker buffet

Heb je vragen over de mogelijkheden neem dan contact op door te bellen naar 0615075114 of mail naar [email protected] er staat altijd een collega klaar om je te helpen.

Maak Jouw Reservering Compleet

Vergaderen en dineren bij Napkins is meer dan alleen een combinatie van twee activiteiten; het is een ervaring op zich. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw vergadering kunnen omtoveren tot een compleet evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven hangen.

Reserveer jouw vergadering en diner bij Napkins en maak van jouw bijeenkomst een onvergetelijke ervaring.