Ontdek Onze Vergaderarrangementen
Vergaderruimte reserveren

Onze Vergaderarrangementen

Bij Napkins begrijpen we dat elke vergadering uniek is en specifieke benodigdheden heeft. Daarom bieden we veel verschillende vergaderarrangementen om jou de perfecte vergadering te geven. Of het nu gaat om een vroege ontbijtmeeting, een intensieve brainstormsessie of een vergadering met diner, wij hebben het arrangement dat bij jouw bijeenkomst past.

Ontdek Onze Verschillende Arrangementen

Bij Napkins zorgen we ervoor dat elke vergadering past bij het doel waar jij voor komt. Daarom hebben we een breed scala aan arrangementen gecreƫerd om aan de unieke behoeften van uw bijeenkomsten te voldoen. Hier zijn de verschillende opties die we aanbieden:

Elk van deze arrangementen is zorgvuldig ontworpen om een specifieke vergaderervaring te bieden. Of je nu een vroege start wilt met een ontbijtmeeting of een volledige dag nodig heeft voor een intensieve workshop, wij hebben het perfecte arrangement voor jou. We begrijpen de jouw behoefte en daarom nemen we altijd dezelfde dag nog persoonlijk contact op om je te vertellen of we plek hebben en om jouw bijeenkomst door te nemen. Bij ons staat jouw bijeenkomst centraal.

Ons Basis Arrangement

Wij geloven in goed vergaderen en dat is de reden dat wij een basis arrangement aanbieden waar alles wat jij nodig hebt voor een goede bijeenkomst standaard in zit. Ons basis arrangement is inlucsief koffie en thee uit kannen, tafelwater, koekjes, fruit, vergaderhuur, presentatiemiddelen en wifi. Hiermee heb jij alles om goed te kunnen communiceren, ideen te kunnen delen en samen te kunnen werken.

Vergaderen met ons teambuilding arrangement

Begin de dag met een productieve vergadering in onze comfortabele en goed uitgeruste vergaderruimtes. Na het serieuze werk is het tijd voor ontspanning en teambuilding. Sluit bijvoorbeeld af met een gezellige borrel, geniet van een BBQ workshop of vaar een middag rond in de singel van Woerden.

Jouw Ontbijtmeeting bij Napkins?

Begin je werkdag met een warm welkom bij Napkins. De geur van versgemalen koffie vult de lucht terwijl onze barista je begroet met een perfect gezette cappuccino. We lijden jou naar de vergaderruimte, waar een tafel wacht, gedekt met heerlijke croissants en belegde broodjes. De inspirerende sfeer van Napkins stimuleert creativiteit en samenwerking. Jij richt je op de vergadering, wetende dat elk detail is verzorgd. Zo kunnen jullie de dag efficiƫnt beginnen door de vergadering te combineren met een heerlijk ontbijt.

Kies het Arrangement dat Bij Jouw Vergadering Past

Bij Napkins geloven we dat elke vergadering een unieke ervaring verdient. Daarom hebben we een breed scala aan arrangementen ontworpen om aan de verschillende behoeften van te voldoen. Of jij nu op zoek bent naar een intieme brainstormsessie of een grootschalige workshop, onze arrangementen zijn flexibel en aanpasbaar aan jouw wensen. Laat ons je helpen het perfecte bijeenkomst te organiseren voor jouw team.

Heb jij al een datum in gedachte? Neem dan contact met ons op en bel 06 15312829 of mail naar [email protected] voor meer informatie en om de beschikbaarheid te checken of reserveer direct een ruimte.

We staan graag voor jou klaar.