Lunch Afhalen bij Napkins
Bestel

Lunch afhalen

Bij Napkins begrijpen we hoe belangrijk een voedzame en lekkere lunch is, vooral voor jou als drukke professional. Daarom bieden we een heerlijk menu met gerechten die ideaal zijn af te halen voor als jij door moet of gewoon even een wandeling wilt maken. Eenvoudig te bestellen via onze site en het ligt klaar wanneer jij langskomt. Heerlijk toch.

Bij Napkins staan we graag voor je klaar.

Waarom afhalen bij Napkins?

Onze gerechten zijn bereid met verse en lokale ingrediënten, wat zorgt voor een gezonde en smaakvolle maaltijd. Onze focus ligt op kwaliteit en smaak, zodat je elke keer weer een heerlijke lunchervaring hebt. En wanneer jij snel door moet of een wandeling wilt maken, hebben we gerechten die hier volledig bij passen. Daarnaast zijn we ook nog eens gemakkelijk bereikbaar, want we zijn midden op het bedrijventerrein gelegen in het bedrijfsverzamelpand E4U in Woerden.

Ons Aanbod

Of je nu zin hebt in een frisse salade, een hartige sandwich of een warme maaltijd, Napkins heeft het allemaal. Ons menu is divers en biedt opties voor iedereen, of je nu vegetarisch, veganistisch of glutenvrij eet. Je kunt altijd iets lekkers vinden. Dus bekijk onze menukaart en kies waar jij zin in hebt.

Hoe werkt het?

Het afhalen van je lunch bij Napkins is eenvoudig en efficiënt ontworpen om aan de behoeften van jou als drukke professional te voldoen. Begin met het bekijken van ons uitgebreide menu online, waar je verschillende heerlijke opties vindt die perfect zijn voor achter je bureau, tijdens een wandeling of onderweg. Zodra je een keuze hebt gemaakt, plaats je eenvoudig je bestelling online of bel je ons direct. Je lunch wordt dan vers bereid en zal klaarstaan op het door jou gekozen tijdstip. We zorgen ervoor dat alles netjes verpakt is, zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen en onderweg kunt genieten.

Geniet van een korte wandeling

We begrijpen dat een korte wandeling tijdens de lunchpauze niet alleen verfrissend is, maar ook een geweldige manier om even te ontspannen en nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag. Bestel daarom jouw eten, wandel gezellig met een collega naar ons toe en geniet van een heerlijke lunch op de terugweg. We hebben verschillende sandwiches die eenvoudig uit de hand te eten zijn, of neem bijvoorbeeld onze wraps, gemakkelijk te eten en met een heerlijke smaak. Zeker wanneer je dit combineert met een Brainbooster smoothie to go. En als je na de wandeling weer terug bent op kantoor merk je dat je weer energie hebt waarmee jij de rest van de werkdag goed doorkomt.

Dus de volgende keer dat je zin hebt om even te ontsnappen aan de drukte van het kantoor en te genieten van de buitenlucht, denk dan aan Napkins.

We staan graag voor je klaar