Napkins, Where great ideas start.
Kijk waar Napkins zit

Napkins, where great ideas start

Het bedenken van ideeën en deze laten groeien, dat vinden wij mooi. Zo zijn wij dan ook begonnen: samen om tafel, ideeën bedenken over vergaderen, over hoe je creativiteit bevorderd, over lekker eten en wat dit met je doet. En ja, veel van de ideeën hierover belande op een servet. (En ook op kladblokjes en post-its… ssssst niet doorvertellen hoor.)

En daar begon dan ook het idee om een plek te creëren waar bedrijven, teams en mensen kunnen groeien. We zullen even uitleggen wat we daar mee bedoelen, want jij denkt misschien wel dat wij gewoon een vergaderlocatie zijn.

Korte site note. Het is je misschien niet ontgaan dat er spelfouten in de tekst zitten. In totaal staan er 7 in dit artikel. Haal jij ze er allemaal uit? Dan vertellen we je aan het eind waarom ze er zitten en wat jij ermee kunt doen.

Maar nu weer verder, want we zijn dus niet ‘gewoon een vergaderlocatie’.

We zijn een plek die ervoor wil zorgen dat je kunt groeien, want wij geloven dat dit de weg is naar succes: groeien met het bedrijf, het team of persoonlijk. Soms door grote stappen te nemen en soms door een klein beetje te finetunen.

Met onze vergaderruimtes willen wij dus de ruimte bieden waar je kunt groeien. Ingericht in een huiselijke sfeer en voorzien van alles wat jij nodig hebt, want dan kan je effectief vergaderen. Zeker wanneer je dit doet met een van onze gezonde lunches. Hiervoor gebruiken we kwaliteitsprodukten die energie geven zodat je een goede focus houd. Ook met onze events proberen we een plek te zijn voor groei, want soms kan je alleen maar groeien door het gezellig te hebben met elkaar onder het genot van goed eten en een heerlijk biertje.

En wanneer wij dan zien dat onze klanten blij vertreken na een goede meeting of event, dan weten wij waarvoor we het doen. Dan weten we weer hoe het voelt om bezig te zijn met het opbouwen van iets moois. Of dat nou een idee is dat in de kinderschoenen staat, of iets is wat al jaren bestaat maar nog mooier kan worden. Het is een geweldig gevoel en daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Want dat is toch wat we allemaal willen na een vergadering: weg kunnen lopen met een glimlach omdat de vergadering top was, geen tijdverspilling, maar echt een success. En dat er dan nog eens een heerlijke lunch bij zat, dat maakt het helemaal compleet.

Kom daarom eens langs en kijk of ook jij na afloop wegloopt met een glimlach.

O ja

We zouden jou nog vertellen over de spelfouten. Heb jij ze alle 7 gevonden? Je dacht vast: wat onprofessioneel en waarom hebben ze dat niet verbeterd? De reden dat er spelfouten in de tekst zitten, komt doordat de oprichter van Napkins dyslectisch is en ondanks dat hij zijn best doet en hierin probeert te groeien, in de spelling toch nog wel eens een foutje maakt. Vaak worden zijn teksten gecorrigeerd, maar deze keer lieten we de foutjes erin staan zodat ook jij hem kan helpen groeien. Als jij alle spelfouten eruit hebt gehaald en ze naar ons stuurt via [email protected] dan sturen wij jou een leuk bedankje terug.

Tot bij Napkins


PS. Wil jij meer zien van wat wij doen, bekijk dan ons Instagram kanaal.