Hallo
Kijk waar Napkins zit

Waar het begon

Een paar jaar geleden zaten we met de oprichters van E4U Woerden om tafel. Zij wilde een plek binnen E4U waar je kon lunchen of vergaderen. We spraken over Napkins en hoe wij ons concept zagen beneden in het pand van E4U. Ze vonden het erg goed bij E4U passen en vroegen of wij dit wilden opzetten. Met wat gezonde spanning en enthousiasme zeiden wij “JA”. De handen werden in elkaar geslagen en Napkins begon binnen het 1e pand van E4U.

Het idee achter Napkins

Zoals met elk nieuw bedrijf begin je met een idee, een visie die je gaandeweg steeds verder ontwikkelt. Zo begonnen wij ook met Napkins. We wilden een plek creëren voor de zakenman en vrouw, om even uit de dagelijkse werkzaamheden te stappen. Een plek om te werken aan jouw bedrijf, organisatie of persoonlijke groei. Een plek voor nieuwe plannen en ideeën.

Met dit idee in ons achterhoofd zijn we gestart met Napkins. We creëerde een plek waar jij bezig kunt zijn met het ontwikkelen van je business en jezelf, terwijl je kunt genieten van lekker en gezond eten.

Hoe wij hiervoor zorgen?

Napkins is dé plek waar jij bezig kunt zijn met jouw doelen. Door samen met jouw team te sparren in 1 van onze vergaderzalen of door te flexwerken in onze lunchroom. Wij zorgen er voor dat jij bezig kunt zijn met wat echt belangrijk is, jouw werk.

  • We bieden ruimtes aan voor vergaderingen, brainstormsessies of trainingen.
  • We hebben een lunchroom waar we gezonde en lekkere gerechten serveren. Na een bezoek aan onze lunchroom kun je weer met volle energie aan het werk.
  • We organiseren verschillende evenementen gericht op het laten groeien van jouw kennis, bedrijf of netwerk.

Wij zijn de plek voor de zakenman of vrouw dus ben jij hard aan het werk en wil je even goed lunchen of ben jij op zoek naar een plek om jouw bedrijf of organisatie verder te brengen? Kom dan eens langs en ervaar het zelf.

Napkins,

Because all great ideas started on a napkin