Trainingslocatie Napkins
Trainingsruimte boeken

Onze trainingslocatie

Bij Napkins begrijpen we dat voor een succesvolle training meer nodig is dan alleen een ruimte. Het is de combinatie van de juiste faciliteiten, een inspirerende omgeving en goed en gezond eten wat energie geeft, want dit draagt allemaal bij aan het succes van jouw training.

Ontdek Napkins als de ideale trainingslocatie en laat ons jou ondersteunen. Zo kun jij je richten op wat belangrijk is, jouw training.

We staan graag voor je klaar.

Waarom wij de trainingslocatie zijn voor jou

Bij Napkins staan wij klaar voor jou en alle deelnemers aan de training. Door het ontvangst met een glimlach en de huiselijke sfeer zorgen wij voor een ontspannen en open mindset. Hierdoor voelen alle deelnemers zich direct op hun gemak waardoor ze open staan om te leren. Daarnaast speelt goed eten een cruciale rol voor het succes van jouw training. Daarom serveren wij gerechten die er voor zorgen dat de deelnemers energie krijgen waardoor zij tijdens de gehele training hun aandacht er goed bij kunnen houden.

“Feed the body before you feed the mind”

En dat allemaal centraal in Nederland, goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Een trainingsarrangement dat écht compleet is

Een goede trainingslocatie is meer dan alleen een ruimte met stoelen. Daarom zijn onze ruimte voorzien van alles wat jij nodig hebt voor een succesvolle training.

Zo hebben onze ruimtes veel daglicht voor een frisse mindset, verrijdbare tafels op te stellen naar jou voorkeur, een flip-over voor interactieve sessies, moderne beamers voor duidelijke presentaties en uiteraard overal Wi-Fi. Maar dat is niet alles, want met ons basisarrangement heb jij direct alles voor een succesvolle training. Dit is namelijk inclusief:

  • Ruimte huur
  • Koffie en thee in kannen
  • Tafelwater
  • Koffie koekjes
  • Fruit.

Wil je meer luxe? bekijk dan onze extra's

Flexibiliteit met een persoonlijke touch

We begrijpen dat elke training uniek is. Daarom nemen we bij een aanvraag altijd dezelfde dag nog contact op om de training door te spreken. Zo zorgen wij er voor dat we altijd de juiste informatie hebben om jou training goed te laten verlopen, want wij denken graag met jou mee. Dit zie je ook in onze flexibele annuleringsmogelijkheden en onze actieve ondersteuning in de weken voorafgaande aan jouw training.

Dus neem contact op en kijk hoe wij samen met jou zorgen voor een succesvolle trainingsdag.

Op zoek naar een echte locatiepartner?

Als trainingsbureau is het essentieel om een betrouwbare trainingslocatie te hebben. Dus, werk jij voor een trainingsbureau en doen jullie meerdere trainingen waarvoor je op zoek bent naar een vertrouwde vaste locatie? Dan zijn wij de locatie voor jou, want naast de fijne ruimtes die wij hebben voor jullie trainingen, ontzorgen wij ook in het voortraject. Zo kun je direct alles inboeken en hierna houden wij voor elke training contact met jullie over eventuele veranderingen.

Je hoeft je dus na het boeken geen zorgen meer te maken over de locatie, want 3 weken voor de training is er altijd nog contact. Samen zorgen we er zo voor dat dat elke trainingssessie een succes is voor alle deelnemers, en voor jou als boeker.

Dus Neem contact met ons op en bel 06 15312829 of mail naar [email protected] voor meer informatie en om de beschikbaarheid te checken of vraag direct een offerte op.

We staan graag voor jou klaar.