Borrelen bij Napkins

Lekker even borrelen na die lange werkweek

Na een lange werkdag of een intensieve vergadering is er niets fijner dan samen met collega's ontspannen in een huiselijke sfeer. Bij Napkins bieden we de ideale plek om te borrelen, na te praten, te lachen en zo de dag op een heerlijke manier af te sluiten.

De Huiselijke Sfeer van Napkins

Bij Napkins combineren we de gezelligheid van thuis met de kwaliteit van een restaurant. Onze inrichting is warm en uitnodigend, waardoor je je direct op je gemak voelt. Het is de perfecte setting om na het werk met je collega's te borrelen en de dagelijkse beslommeringen even op kantoor te laten.

Donderdag en Vrijdag: Borrelen na het Werk

Elke donderdag en vrijdag nodigen we je uit om de werkweek lekker bij ons af te sluiten. Of je nu komt na een vergadering of gewoon zin hebt in een gezellige borrel met collega's, we staan bij Napkins voor je klaar. Geniet van onze heerlijke borrelhapjes en drankjes en laat de drukte van de werkweek achter je.

Organiseer jouw Borrel bij Napkins

Wil jij een onvergetelijke borrel organiseren voor jou en je collega's? Bij Napkins zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van heerlijke borrelhapjes en drankjes tot een gezellige, huiselijke sfeer: alles is mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen ervoor dat jouw borrel een groot succes wordt.

Napkins is jouw plek om te ontspannen na het werk. In onze huiselijke sfeer voel je je direct thuis. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een gezellige borrel.

Tot snel bij Napkins!