Onze menukaart
Bestellen

Verken de heerlijke gerechten op onze Menukaart

Bij Napkins is onze menukaart er op gericht dat iedereen wat lekkers kan vinden. Onze chef-kok heeft elk gerecht zorgvuldig samengesteld om er voor te zorgen dat jij heerlijk kunt genieten. Of je nu een snelle lunch lichte lunch of een vullend gerecht wilt, onze menukaart heeft voor ieder wat wils.

Gastvrijheid bij Napkins

Onze medewerpkers staan altijd klaar om jou te ontvangen. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je weer vertrekt, zorgen zij ervoor dat je je helemaal thuis voelt. We zijn er dan ook trots op dat we een plek hebben waar je kunt ontspannen en focussen tijdens jouw werkdag met uitstekende service.

Kom Eten in ons Restaurant

Kies uit verschillende lunchgerechten, allemaal bereid met verse ingrediënten. Onze huiselijke sfeer en professionele omgeving maken elke maaltijd speciaal. Of je nu een informele lunch of een zakelijke bijeenkomst hebt, we zijn de plek voor jou. Dus loop binnen en neem plaats binnen of op ons heerlijke terras en laat onze collega's voor jou heerlijke lunch verzorgen.

Onze Menukaart

Onze menukaart is zorgvuldig samengesteld om aan verschillende smaken en dieetbehoeften te voldoen. Of je nu zin hebt in een gezonde salade of Poké bowl, een vullende sandwich of een heerlijke wrap, we hebben het allemaal. Elk gerecht is bereid met verse ingrediënten en met veel zorg gemaakt voor jou.

Zie je iets lekkers? Bestel dan via onderstaande knop

Bezorgen en Afhalen

Geen tijd om te blijven? Geen zorgen. Onze bezorg- en afhaalservice maken het je gemakkelijk om toch van onze heerlijke gerechten te genieten, waar je ook bent. Een paar klikken en je favoriete maaltijd wordt bezorgd op je kantoor of bij je thuis.

Contact

Heb je vragen of wil je een bestelling plaatsen? Neem contact met ons door te bellen naar 0615312829 of plaats jouw bestelling via onze website. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je bezoek aan Napkins een onvergetelijke ervaring wordt.