Napkins voor de zakelijke professionals

Napkins: Hét Restaurant in de Buurt voor Zakelijke Professionals

Ben je op zoek naar een restaurant in de buurt in woerden dat meer biedt dan alleen heerlijk eten? Napkins is jouw bestemming. Gelegen in het bedrijfsverzamelpand E4U, bieden we een aangename ervaring voor werkende professionals. Onze focus ligt op het creëren van een ideale omgeving voor zowel zakelijke afspraken als ontspannen lunches. Bij Napkins voel je je altijd welkom.

Napkins, we staan graag voor jou klaar

Over Napkins

Napkins is niet zomaar een restaurant. Opgericht in 2016 met de visie om een centrale plek te bieden voor werkend Nederland, combineren we heerlijk eten met een professionele omgeving. Of je nu een plek zoekt voor een zakelijke afspraak, een lunchpauze of flexwerken, bij Napkins zit je goed. Onze locatie in Woerden maakt het gemakkelijk bereikbaar, en onze inrichting zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. Als je zoekt naar een restaurant in de buurt dat zowel kwaliteit als comfort biedt, dan is Napkins de plek voor jou.

Ons Aanbod

We specialiseren ons in lunchgerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Onze chef-kok zorgt elke dag voor verrassende en smaakvolle gerechten die je zowel ter plaatse kunt eten als kunt laten bezorgen. Heb jij een afspraak in de avond voor een vergaderdiner? dat kan bij ons want, diner is exclusief en op aanvraag beschikbaar in combinatie met een vergadering. Of je nu zin hebt in een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, Napkins heeft voor ieder wat wils. Bovendien, als je op zoek bent naar een restaurant in de buurt voor zakelijke bijeenkomsten, dan zijn onze speciale vergaderruimtes perfect voor jou.

Waarom Kiezen voor Napkins?

De huiselijke sfeer, gecombineerd met een professionele omgeving en verrassende smaakcombinaties in onze gerechten, maakt ons tot een unieke plek. "Napkins, where great ideas start." is niet zomaar een slogan; het is onze belofte aan jou. We streven ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden, ondersteund door ons vriendelijke en behulpzame team.

Bezoek Ons restaurant in de buurt

Gelegen op Trasmolenlaan 5 in Woerden, in het bedrijfsverzamelpand E4U, nodigen we je uit om de Napkins-ervaring zelf te beleven. Ons jonge, vriendelijke en behulpzame team kijkt uit naar je bezoek. Of je nu komt voor een zakelijke bespreking, een lunch met collega's of om even te flexwerken, bij Napkins voel je je direct thuis. We zijn gemakkelijk bereikbaar en je kunt zowel op ons terrein als in de straten om ons heen gratis parkeren


Wat gasten over ons zeggen

foto reviewer

Review door Chris

Great location with a more than friendly welcome, space was very pleasant to stay and closed with a delicious BBQ. Location is nicely central in the country, easily accessible and more than enough parking space.

foto reviewer

Review door A. dN

Excellent meeting location with several rooms, good facilities.

foto reviewer

Review door Anne-Marie Klaassen-Welling

Napkins is a great place for a business meeting or lunch. They have nice meeting rooms with a well-priced meeting package; the lunch is delicious and there is a nice atmosphere. Together with the good accessibility and parking options, it is a great place!

foto reviewer

Review door Martijn van Vliet

My favorite lunchroom here on the company premises. Whether you want to take your sandwich with you or sit down for a moment. Everything is possible. The place looks neat and they have some original sandwiches. My recommendation is to order something with their grilled chicken. This is delicious!

foto reviewer

Review door P1 Academy

Good atmospheric spaces, well organized and a delicious lunch. Definitely recommended to hold a consultation, meeting or training here.