Kom jij bij ons werken?

Word jij onderdeel van het Napkins team?

Wij bieden een gezellige en informele werksfeer.

Wij vinden het belangrijk dat alle gasten, maar zeker ook onze collega’s, zich thuis voelen bij Napkins. Jouw mening is belangrijk voor het team en jij bent, samen met ons, verantwoordelijk voor Napkins’ succes. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Spreekt je dit aan? Dan is Napkins echt iets voor jou!

Bij Napkins wordt vergaderd, geluncht, afgesproken, geborreld, en er worden deals gesloten. Wij zijn gastvrij en de kwaliteit van ons eten is altijd goed. Belangrijk, want goed eten geeft je brein een boost en gezond eten verhoogt de concentratie. Als medewerker van Napkins geef je een gast aandacht en ben je een luisterend oor, wat de werkdag leuker maakt. Voor jou én de gast.

Dit vraagt natuurlijk om een warm en enthousiast team dat weet wat de gasten nodig hebben. Daarom zijn wij altijd opzoek naar meer collega’s die het gaaf vinden om onze gasten in de watten te leggen.

Onze openingstijden zijn van maandag t/m woensdag van 08.00-17.00 uur. Op donderdag en vrijdag van 08.00-19.00 uur. Jouw reguliere werktijd zal voornamelijk overdag zijn. Soms is er een bijeenkomst buiten de openingstijden, en daar vinden we in overleg altijd een oplossing voor.

Heb jij interesse?

Pas jij bij ons en wil jij ons helpen groeien? Stuur een korte motivatie naar Marijn: info@bijNapkins.nl, bel ons op: 0615312829 of wip gewoon even binnen!