Kom jij bij ons werken?

Ben jij op zoek naar een leuke baan?

Kom dan werken bij Napkins en wordt onderdeel van ons topteam.

Wij bieden een gezellige en informele werksfeer en vinden het belangrijk dat alle gasten, maar zeker ook onze collega’s, zich thuis voelen bij Napkins. Jouw mening is belangrijk voor het team en jij bent, samen met ons, verantwoordelijk voor Napkins’ succes. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Spreekt dit je aan? Dan is Napkins echt iets voor jou!

Bij Napkins wordt vergaderd, geluncht, afgesproken, geborreld, en er worden deals gesloten. Wij zijn gastvrij en de kwaliteit van ons eten is altijd goed. Belangrijk, want goed eten geeft je brein een boost en gezond eten verhoogt de concentratie. Als medewerker van Napkins geef je een gast aandacht en ben je een luisterend oor, wat de werkdag leuker maakt. Voor jou én de gast.

Dit vraagt natuurlijk om een warm en enthousiast team dat weet wat de gasten nodig hebben. Daarom zijn wij op zoek naar meer collega’s die het gaaf vinden om onze gasten in de watten te leggen.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn op zoek naar leuke, nieuwe mensen voor ons team. Momenteel zijn we specifiek op zoek naar

Flexibele kracht

Zit jij momenteel op school of in een tussenjaar, heb jij een rijbewijs en wil jij een bijbaan? Word dan onderdeel van ons team als flexibele kracht. In overleg kijken wij hoe vaak jij kunt werken.

Lijkt jou dit wat?

Bel of app naar 0615075114

Mail naar [email protected]


Assistent bedrijfsmanager

Ben jij onze nieuwe Assistent bedrijfsmanager met design & marketing skills?

Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe hospitality topper in ons leiderschapsteam. Samen met ons team zorg jij er voor dat onze gasten de beste ervaring hebben ze niks tekortkomen en dat alle collega´s gastvrijheid naar iedereen uitdraagen. Jouw mening is belangrijk voor het team en jij bent, samen met ons, verantwoordelijk voor Napkins' succes. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Spreekt dit je aan? Dan is Napkins echt iets voor jou! Lees meer

Meer weten over de functie of een afspraak maken? Neem dan contact op.

Bel of app naar 0615075114
Mail naar [email protected]