Kom jij bij ons werken?

Ben jij op zoek naar een leuke baan?

Kom dan werken bij Napkins en wordt onderdeel van ons topteam.

Wij bieden een gezellige en informele werksfeer en vinden het belangrijk dat alle gasten, maar zeker ook onze collega’s, zich thuis voelen bij Napkins. Jouw mening is belangrijk voor het team en jij bent, samen met ons, verantwoordelijk voor Napkins’ succes. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Spreekt dit je aan? Dan is Napkins echt iets voor jou!

Bij Napkins wordt vergaderd, geluncht, afgesproken, geborreld, en er worden deals gesloten. Wij zijn gastvrij en de kwaliteit van ons eten is altijd goed. Belangrijk, want goed eten geeft je brein een boost en gezond eten verhoogt de concentratie. Als medewerker van Napkins geef je een gast aandacht en ben je een luisterend oor, wat de werkdag leuker maakt. Voor jou én de gast.

Dit vraagt natuurlijk om een warm en enthousiast team dat weet wat de gasten nodig hebben. Daarom zijn wij op zoek naar meer collega’s die het gaaf vinden om onze gasten in de watten te leggen.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn op zoek naar leuke, nieuwe mensen voor ons team. Momenteel zijn we specifiek op zoek naar

Leidinggevende bediening

Wil je onderdeel worden van ons leiderschapsteam? Jij wordt de leidinggevende van de bediening, wat inhoudt dat jij je bezighoudt met onze gasten in de lunchroom, in de vergaderruimtes en bij de bezorgingen. Hierbij stuur jij collega's aan en werk jij zelf ook mee. Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf en een groeiend team waar je echt een verschil kunt maken. Naar mate het team groeit zal jij steeds meer aansturen en de rol van gastheer / vrouw aannemen.

Binnen Napkins en binnen het team is openheid en eerlijkheid belangrijk, want er wordt verwacht dat je meedenkt en dat we als team elkaar kunnen verbeteren. We spreken over wat er goed gaat of wat verbeterd kan worden en zo bouw jij mee aan ons succes.

Ben jij enthousiast geworden?

Neem dan contact op.

Bel of app naar 0615075114
Mail naar Marijn@bijnapkins.nl

Flexibele kracht

Zit jij momenteel op school of in een tussenjaar en wil jij een bijbaan? Word dan onderdeel van ons team als flexibele kracht. In overleg kijken wij hoe vaak jij kunt werken.

Lijkt jou dit wat?

Bel of app naar 0615075114

Mail naar Marijn@bijnapkins.nl