Jouw bedrijfsevenement
contact opnemen

Een bedrijfsevenement organiseren

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren op een mooie evenementlocatie in Woerden? Dan is Napkins dé locatie voor jou! Wij zijn een evenementenlocatie in Midden-Nederland waar je zakelijke evenementen, zoals een bedrijfsuitje, personeelsfeest of een ander bedrijfsevenement voor de teambuilding kunt organiseren. Gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw met een mooie en huiselijke sfeer zijn wij dé ideale locatie voor bedrijfsevenementen. Dus ben jij bezig met het organiseren van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje voor teambuilding of een personeelsfeest? Neem dan contact op met onze event planner.

Hoe gaan wij te werk bij het organiseren van een bedrijfsevenement?

Onze event planner gaat met jou in gesprek om er achter te komen wat het doel is van jouw bedrijfsevenement en wat jij belangrijk vindt bij het organiseren. Dit verschilt namelijk voor elk soort evenement. Zo kan een bedrijfsfeest ervoor zorgen dat de teambuilding wordt versterkt. Hierna gaan wij aan de slag om jouw event top te maken. Op onze evenementenlocatie in Midden-Nederland organiseren we namelijk meer evenementen voor de zakelijke markt, zoals een personeelsfeest of bedrijfsfeest. Ook hebben we goede partners om voor elke vraag iets moois te kunnen maken. Hebben wij een goed plan en heb jij akkoord gegeven, dan nemen wij alle organisatorische taken die rondom de evenementenlocatie zitten uit handen. Zo hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken. Heerlijk toch?

Meer dan een bedrijfsuitje voor de teambuilding

Naast het organiseren van een bedrijfsevenement kun je op onze mooie evenementenlocatie in Woerden terecht voor nog veel meer. Wil je graag efficiënt vergaderen ? Reserveer dan een van onze vergaderlocaties . Om zo goed mogelijk te vergaderen, is er zo min mogelijk afleiding nodig. Daarom hebben wij verschillende vergaderarrangementen waardoor je de hele vergadering efficiënt te werk gaat.

Heb jij interesse in het organiseren van een bedrijfsfeest?

Heb jij al een idee wat voor soort bedrijfsevenement jij

wilt organiseren en wil jij kijken of wij ruimte voor jou hebben? Vraag dan

kosteloos een offerte aan. Wij helpen je graag bij het organiseren van een

personeelsfeest, bedrijfsfeest of een ander bedrijfsevenement op onze mooie

evenementenlocatie

in

Midden-Nederland

. Wil je meer informatie of heb je vragen over de

mogelijkheden van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje voor de teambuilding? Neem dan

telefonisch contact met ons op via

06 153 128 29.