Wil jij een bedrijfsevenement organiseren?
Offerte opvragen

Een bedrijfsevenement organiseren in Woerden

Wil je graag een bedrijfsevenement organiseren op een mooie locatie in Woerden? Dan is Napkins dé plek voor jou, want bij ons kun je terecht voor kleine congressen tot personeelsborrels. Gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw met een mooie en huiselijke sfeer zijn wij de ideale locatie voor een bedrijfsevenement. Dus ben jij bezig met het organiseren van een bedrijfsevenement? Dan staat onze eventplanner klaar om je hierin te begeleiden!

Jouw bedrijfsevenement wordt gegarandeerd een succes bij ons

Bij Napkins is het mogelijk om verschillende soorten bedrijfsevenementen te organiseren. Denk dan aan onder andere:

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsevenement waarin zakelijke punten besproken dienen te worden, zoals een brainstorm of training? Ook dan staat onze eventplanner voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat jij en je collega’s en/of relaties niks tekortkomen. Dit doen we door ons enthousiaste team in te zetten die gedurende het gehele evenement klaarstaan voor jullie.

Plan jouw evenement op onze prachtige locatie

Heb jij al een idee wat bedrijfsevenement jij wilt organiseren en wil je ontdekken of wij een ruimte beschikbaar hebben op jouw gewenste datum? Vraag dan kosteloos een offerte aan. Wij helpen je graag bij het organiseren van een bedrijfsevenement, maar ook bij het reserveren van een van de ruimtes bij onze vergaderlocatie in Woerden. Wil je meer informatie of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met onze congreslocatie in Midden-Nederland via 06 153 128 29 of per e-mail via [email protected].

Lees hier wat andere gasten van ons vinden

foto reviewer

Review door Mandy Niël

Great service and keep appointments very neatly!

foto reviewer

Review door P1 Academy

Good atmospheric spaces, well arranged and a delicious lunch. Definitely recommended to hold a consultation, meeting or training here.

foto reviewer

Review door Cam Van Blackman- Nguyen

Nice space for workouts. Cozy atmosphere friendly staff.

foto reviewer

Review door Anne-Marie Klaassen-Welling

Napkins is a great place for a business meeting or lunch. They have nice meeting rooms with a well-priced meeting package; the lunch is delicious and there is a nice atmosphere. Together with the good accessibility and parking options, it is a great place!

foto reviewer

Review door Stephan Rietkerk

Delicious sandwiches! The weekly special, spareribs sandwich, was really delicious!