Boek een vergaderruimte
Vraag een offerte op
Neem nu contact op
Contact

Bedrijfsfeest organiseren in Woerden

Wil je jouw bedrijfsfeest organiseren in Woerden? Dan helpen we je bij Napkins graag verder. Of dit nu gaat om een congres, bedrijfsborrel of viering van een jubileum, onze eventplanner helpt je graag van begin tot eind. Ruimtes bieden waar je kunt groeien, dat is waar wij voor staan en voeren dit dan ook graag door bij je bedrijfsfeest. Groeien kan namelijk ook heel goed onder het genot van een hapje en drankje!

Wij helpen je een onvergetelijk bedrijfsfeest te organiseren

Je zult bij ons al snel ontdekken dat wij geen standaard vergader- of eventlocatie zijn. Wij zetten plezier in combinatie met succes namelijk altijd voorop, van conferenties in onze conferentieruimte tot het organiseren van bedrijfsfeesten. Kom dus gerust jouw bedrijfsfeest op onze bijzondere locatie organiseren. Onze eventplanner begeleid je en zorgt ervoor dat de lekkerste catering wordt verzorgd. Tijdens dit bedrijfsevenement komt jouw personeel en/of relaties nooit iets tekort en gaat iedereen aan het eind van de dag of avond met een glimlach weer naar huis, dat durven wij te garanderen!

Creëer een informele sfeer met je collega’s en/of klanten

Wij maken er tijdens het organiseren van je bedrijfsfeest al een feestje van! De aanloop ernaartoe vinden wij namelijk bijna net zo leuk als het feest zelf. Kun jij niet langer wachten en wil je weten of jouw gewenste datum nog vrij is bij ons? Bel dan naar 06 153 128 29 of stuur een e-mail naar [email protected].