De vergaderlocatie in midden Nederland
Offerte opvragen

Een vergaderlocatie midden Nederland

Efficiënt vergaderen doe je op een goede vergaderlocatie in Woerden. Onze vergaderlocatie in midden Nederland heeft 4 mooie vergaderruimten, ingericht in huiselijke sfeer en voorzien van alle benodigde ondersteuning. Zo heeft elke flexibele vergaderruimte een beamer, geluidsinstallatie, flipover en gratis wifi, want wij vinden belangrijk dat jij je kunt focussen op jouw vergadering. Voor de rest zorgen wij en daarom hebben we op onze locatie in Woerden alles voor jou in huis om effectief en efficiënt te vergaderen!

Een unieke vergaderlocatie midden nederland

Onze vergaderlocatie in woerden is voor iedereen goed bereikbaar om te vergaderen. De A12 is namelijk gelegen op nog geen kilometer afstand van onze locatie. Met onze gratis parkeerplaats hoef je ook niet onnodig lang te zoeken naar een betaalbare parkeer locatie. Heb je geen auto tot je beschikking? Geen probleem! Op loopafstand van ons pand bevindt zich het openbaar vervoer. Vergaderen in Woerden wordt steeds aantrekkelijker. Boek eenvoudig een flexibele vergaderruimte bij ons in Woerden en ga aan de slag

Waar kom jij voor naar Napkins?

Lees hier wat andere gasten van ons vinden

foto reviewer

Review door P1 Academy

Good atmospheric spaces, well arranged and a delicious lunch. Definitely recommended to hold a consultation, meeting or training here.

foto reviewer

Review door Cam Van Blackman- Nguyen

Nice space for workouts. Cozy atmosphere friendly staff.

foto reviewer

Review door Anne-Marie Klaassen-Welling

Napkins is a great place for a business meeting or lunch. They have nice meeting rooms with a well-priced meeting package; the lunch is delicious and there is a nice atmosphere. Together with the good accessibility and parking options, it is a great place!

foto reviewer

Review door Stephan Rietkerk

Delicious sandwiches! The weekly special, spareribs sandwich, was really delicious!

foto reviewer

Review door Martin van Dam

This location should be much better known. The atmospheric bar is really nice for a drink. We enjoyed the ambiance last week, smooth service, pleasant bartenders, tasty bites. And also great: Renske thinks along very well with you in the preparation.

Onze ruimtes

Kies een van onze vergaderarrangementen, zoals een vergaderdiner

Wij begrijpen dat het niet alleen vergaderen in een flexibele vergaderruimte gaat, maar ook de service hier omheen. Daarom huur jij onze ruimtes standaard met ons basis arrangement. Hierdoor krijg jij altijd koffie en thee, tafelwater koekjes en fruit. Vergader jij rond lunchtijd? Dan serveren wij een heerlijke vergaderlunch die bestaat uit verschillende sandwiches die wij op de menukaart van ons restaurant hebben staan. Naast ons basis arrangement zijn er nog verschillende andere vergaderarrangementen om jouw de beste bijeenkomst te laten hebben in onze flexibele vergaderruimte.

Liever vergaderen in de avond in combinatie met een vergaderdiner? Ook dan staan wij voor jou klaar, want in samenspraak met jou maakt onze chef-kok een heerlijk menu voor jouw vergadering bij onze vergaderlocatie midden Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden? neem dan contact op door te bellen naar 06 153 128 29 of vraag een offerte op.

Met onze lunch of vergaderdiner zorgen wij weer voor energie

Een aantal uur of zelfs een hele dag vergaderen kost veel energie. Bij Napkins in Woerden heb je de mogelijkheid een flexibele vergaderruimte te huren waarin je tegelijkertijd kunt lunchen of zelfs kunt kiezen voor een vergaderdiner. Heb je liever een onderbreking tijdens het vergaderen? Neem dan plaats in onze lunchroom voor heerlijke, gezonde producten om na de lunch of na het vergaderdiner weer effectief en efficiënt te vergaderen . Wil jij lunchen met een collega of klant zonder dat jij een ruimte huur? Ook dan ben jij van harte welkom.

Vraag een offerte aan

Wil je gebruikmaken van een van onze flexibele vergaderruimten op onze vergaderlocatie midden Nederland in Woerden om te vergaderen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! Wil je vooraf nog wat meer informatie over de mogelijkheden van vergaderen in Woerden, zoals het boeken van een vergaderdiner? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 153 128 29 voor al jouw vragen.