Boek een vergaderruimte
Vraag een offerte op
Neem nu contact op
Contact

Een trainingslocatie in Midden-Nederland

Ben je op zoek naar een trainingslocatie in Midden-Nederland? Dan boek je een ruimte bij Napkins in Woerden! Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers zich op hun gemak voelen, zodat er efficiƫnt wordt geleerd en zaken worden besproken. Wij maken jouw dag, middag of avond graag geheel op maat en richten deze ook in met eetpauzes, waarin iedereen nieuwe energie opdoet.

Ga een leerzame dag tegemoet op onze trainingslocatie in Midden-Nederland

Zijn er nieuwigheden binnen jouw bedrijf, wil je je medewerkers een kennisopfrisser geven of wil je een training van een externe partij inplannen? Dan boek je het best een ruimte op onze trainingslocatie in Midden-Nederland. Wij hebben zowel grote als kleine flexibele vergaderruimtes in Woerden, waar alle technische benodigdheden aanwezig zijn. Hybride trainingen geven is op deze manier ook gewoon mogelijk, zodat deze vanuit locaties over de hele wereld gevolgd kan worden. Daarbij is het op onze trainingslocatie in Midden-Nederland mogelijk om te lunchen, dineren of borrelen. Samen met onze eventplanner maak je er een leerzame en leuke dag van!

Sluit de training af met een feest

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Napkins. Zo kun je kiezen voor een gezellige afsluiter van de training door een aansluitend personeelsfeest te organiseren. Vraag naar de mogelijkheden of boek direct een trainingsruimte door te bellen naar 06 153 128 29.