Organiseer een inspirerende offsite bij Napkins.
vergaderruimte reserveren

Offsite Meeting bij Napkins

Bij Napkins geloven we dat de juiste omgeving cruciaal is voor het stimuleren van creativiteit en productiviteit. Onze locatie, met zijn huiselijke sfeer en professionele faciliteiten, biedt de perfecte balans voor jouw off-site meeting. Of je nu een brainstormsessie, teambuilding of strategische planning hebt, bij Napkins zorg je voor een frisse blik en nieuwe energie.

Want Een goede off-site meeting buiten het eigen kantoor biedt teams de kans om te ontsnappen aan de dagelijkse werkomgeving en zich te concentreren op specifieke doelen of projecten. Bij Napkins begrijpen we dat een verandering van omgeving kan leiden tot nieuwe inzichten en creativiteit.

Nakins, where great ideas start

Waarom een offsite meeting ?

Off-site meetings bieden een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse werkomgeving en kunnen leiden tot verhoogde creativiteit en productiviteit, teambuilding, nieuwe inzichten.

  • Nieuwe Omgeving: Een andere setting kan een nieuwe manier van denken teweegbrengen. Bij Napkins bieden we een inspirerende omgeving die kan leiden tot frisse, innovatieve ideeën.
  • Teambuilding: Onze locatie is niet alleen ideaal voor vergaderingen, maar ook perfect voor teambuildingactiviteiten. Dit bevordert een betere samenwerking en communicatie binnen jouw team.
  • Focus: Weg van de dagelijkse afleidingen van het kantoor, kunnen deelnemers zich volledig concentreren op de agenda van de meeting, wat leidt tot productievere sessies.
  • Verhoogde Betrokkenheid: Wanneer je investeert in een speciale locatie zoals Napkins voor jouw meeting, voelen deelnemers zich meer gewaardeerd en betrokken bij het proces.

Waarom een offsite meeting bij Napkins?

Bij Napkins geven we onze gasten een unieke en inspirerende vergaderervaring te bieden. Onze vergaderruimtes zijn ontworpen met het oog op comfort en productiviteit, en zijn uitgerust met moderne technologie en faciliteiten. Onze gastvrije medewerkers staan klaar om u te ondersteunen bij het organiseren van uw offsite meeting, van de planning tot de uitvoering. Bovendien zijn we gevestigd op een centrale locatie, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor al uw deelnemers. Kies voor ons en ervaar een off-site meeting die uw verwachtingen overtreft.

Hoe organiseert u een succesvolle offsite meeting?

  1. Doelstellingen bepalen: Begin met het vaststellen van duidelijke doelstellingen voor uw off-site meeting. Wat wilt u bereiken? Dit kan variëren van teambuilding tot het oplossen van een specifiek probleem.
  2. Deelnemers selecteren: Nodig de juiste mensen uit. Zorg ervoor dat elke deelnemer een bijdrage kan leveren aan het bereiken van de doelstellingen.
  3. Agenda opstellen: Maak een gedetailleerde agenda met tijdsblokken voor elke activiteit of discussie. Dit helpt om de meeting gestructureerd en productief te houden. Wil je ons agenda template hier voor gebruiken? Klik hier
  4. Locatie kiezen: Kies een locatie die past bij de doelstellingen van uw meeting. Bij Napkins bieden we verschillende vergaderruimtes aan die zijn uitgerust met alle benodigdheden voor een succesvolle off-site meeting.
  5. Follow-up: Na de meeting, stuur een samenvatting van de besproken punten en de genomen beslissingen naar alle deelnemers. Dit helpt om de voortgang te bewaken en iedereen op de hoogte te houden.

Hoe ziet een offsite meeting bij Napkins eruit?

Zodra je Napkins binnenstapt, voel je de fijne sfeer. De ruimtes zijn licht en luchtig, met een inrichting die zowel modern als huiselijk aanvoelt. Ons team verwelkomt je met een glimlach en begeleidt je naar de gereserveerde ruimte, die al volledig is voorbereid volgens jouw wensen.

De technische faciliteiten staan klaar voor gebruik: een heldere beamer, snelle wifi en alle benodigde aansluitingen. Tijdens de meeting zorgt ons team voor alles wat je nodig hebt, van verse koffie en thee tot smaakvolle snacks. En als het tijd is voor een pauze, kun je even ontspannen in onze gezellige lunchroom of genieten van een wandeling in de nabije omgeving.

Lunchtijd bij Napkins is een ervaring op zich. Onze chef-kok bereidt heerlijke, verse gerechten die niet alleen de smaakpapillen prikkelen, maar ook zorgen voor nieuwe energie voor de rest van de dag.

Na de meeting is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje, of zelfs een diner als je dat wenst. Bij Napkins zorgen we ervoor dat jouw off-site meeting niet alleen productief, maar ook plezierig en memorabel is.

Klinkt dit als de ideale offsite voor jouw team?

Kom dan naar Napkins, wij staan graag voor je klaar

Wat gasten over ons zeggen

foto reviewer

Review door Chris

Great location with a more than friendly welcome, space was very pleasant to stay and closed with a delicious BBQ. Location is nicely central in the country, easily accessible and more than enough parking space.

foto reviewer

Review door A. dN

Excellent meeting location with several rooms, good facilities.

foto reviewer

Review door Anne-Marie Klaassen-Welling

Napkins is a great place for a business meeting or lunch. They have nice meeting rooms with a well-priced meeting package; the lunch is delicious and there is a nice atmosphere. Together with the good accessibility and parking options, it is a great place!

foto reviewer

Review door Martijn van Vliet

My favorite lunchroom here on the company premises. Whether you want to take your sandwich with you or sit down for a moment. Everything is possible. The place looks neat and they have some original sandwiches. My recommendation is to order something with their grilled chicken. This is delicious!

foto reviewer

Review door P1 Academy

Good atmospheric spaces, well organized and a delicious lunch. Definitely recommended to hold a consultation, meeting or training here.