Boek een vergaderruimte
Vraag een offerte op
Neem nu contact op
Contact

Flexibele vergaderruimte in Woerden

Reserveer een flexibele vergaderruimte bij Napkins in Woerden. Met flexibel bedoelen we ook écht flexibel. Dat wil zeggen: we bieden je diverse mogelijkheden aan, van vergaderlunches tot hybride vergaderingen en van vergaderdiners tot meerdaagse vergaderingen. Samen zorgen we ervoor dat jij en je collega’s, klanten of relaties met een geslaagd en tevreden gevoel weer naar huis gaan.

Eenvoudig een flexibele vergaderruimte reserveren bij ons in Woerden

Door een flexibele vergaderruimte op onze locatie in Woerden te reserveren, profiteer je niet alleen van vele mogelijkheden, maar ook van eenvoud en snelheid. Je vult eenvoudig het aanvraagformulier in, verstuurt deze en ontvangt (vrijwel altijd) binnen een dag reactie. Wij houden niet van moeilijkheden en willen jou dit ook besparen wanneer je een vergaderruimte gaat reserveren bij ons. Dat maakt ons de beste vergaderlocatie in Woerden!

Een vergadering afsluiten met een borrel

Wil je iedereen bedanken na een intensieve vergadering of conferentie door deze af te sluiten met een gezellige borrel? Schakel dan onze eventplanner in die met jou een gezellig bedrijfsevenement organiseert. Denk daarbij aan een borrel, barbecue of diner. Zo maak je niet alleen gebruik van onze flexibele vergaderruimte in Woerden, maar ook van onze flexibele diensten.

Kies voor flexibiliteit

Flexibel vergaderen doe je dus steeds weer bij ons! Vraag direct of er nog een vergaderruimte beschikbaar is op jouw gewenste datum en tijd door te bellen naar 06 153 128 29. Bij Napkins staan we met plezier voor je klaar.