Napkins de zakelijke lunchroom in Woerden
Bekijk waar wij zitten

Spreek af bij Napkins de zakelijke lunchroom in Woerden?

Wil jij afspreken met een klant of collega terwijl je ook kunt lunchen? Dan is Napkins de plek voor jou, want wij zijn de lunchroom in Woerden voor jouw zakelijke lunch. We begrijpen dat jij druk bent en dat betekent dat het combineren van een meeting en lunchen jou tijd oplevert. Daarnaast is afspreken voor een lunchmeeting ook goed voor de relatie met jouw klant of collega, want tijdens de lunch kun je op een andere manier met elkaar praten dan op kantoor. Het is dan wel zo lekker om dit te doen in een zakelijke lunchroom zodat je niet gestoord wordt door winkelende mensen die even wat gaan drinken met de kinderen. En laten we eerlijk zijn, om tijdens de lunch even weg te zijn van kantoor is af en toe ook wel erg lekker.

Bekijk onze menukaart voor de heerlijke gerechten die wij serveren

Gezond en lekker eten bij zakelijke lunchroom Woerden

Want dat is waar wij voor staan. Eten dat lekker is van top kwaliteit producten die goed zijn voor jouw lichaam. Er zit een groot verschil tussen lekker eten wat jou energie geeft en eten wat jouw energie kost. Daarom werken wij met goede producten die er voor zorgen dat jij energie krijgt. Zo kun jij niet alleen tijdens jouw lunch geniete, maar ook er na wanneer jij weer aan het werk bent. Uiteraard hebben we ook wel hier en daar een guilty pleasure op de menukaar staan. Af en toe moet dat kunnen toch?

Vergaderen met lunch?

Ben jij op zoek naar een vergaderruimte en wil jij bij jouw vergadering lunchen? Ook dan staan wij klaar voor jou. Met onze ruimtes die ingericht zijn in een huiselijke sfeer, met alle benodigde faciliteiten en een lunch die energie geeft zijn wij de plek voor jouw vergadering.

Vraag een offerte op voor jouw bijeenkomst

Lunch laten bezorgen?

Wil jij lunchen op kantoor? Don't worry, we got your back. Jij kunt gewoon bij ons bestellen wat jij wilt eten. Je kunt het afhalen wanneer jij even rustig wilt wandelen of laten bezorgen. Dit doen wij in heel woerden.

Bel ons op 06-15312829 of Bestel via onze website

Lees hier wat andere gasten van ons vinden

foto reviewer

Review door Mandy Niƫl

Great service and keep appointments very neatly!

foto reviewer

Review door P1 Academy

Good atmospheric spaces, well arranged and a delicious lunch. Definitely recommended to hold a consultation, meeting or training here.

foto reviewer

Review door Cam Van Blackman- Nguyen

Nice space for workouts. Cozy atmosphere friendly staff.

foto reviewer

Review door Anne-Marie Klaassen-Welling

Napkins is a great place for a business meeting or lunch. They have nice meeting rooms with a well-priced meeting package; the lunch is delicious and there is a nice atmosphere. Together with the good accessibility and parking options, it is a great place!

foto reviewer

Review door Stephan Rietkerk

Delicious sandwiches! The weekly special, spareribs sandwich, was really delicious!