Wil jij lunch laten bezorgen op kantoor?

Lunch bezorgen op kantoor voor een vergadering

Ben jij op zoek naar een lekkere lunch voor een vergadering op kantoor? Laat ons dan een heerlijke Napkins lunch bezorgen bij jou op kantoor. Goed en lekker eten is namelijk erg belangrijk tijdens een vergadering, want dit kost vaak veel energie. Ook is het natuurlijk een mooi moment om jouw klant goed te verzorgen zodat hij nog enthousiaster wordt over jou en het bedrijf.

Daarom maken wij al onze gerechten zelf in huis en gebruiken wij hier alleen maar producten voor met een goede kwaliteit en dat proef je. Daarnaast kijken wij naar wat jij nodig hebt zodat de lunch die wij bezorgen bij jou op kantoor perfect aansluit op jouw behoefte. Dus laat ons mee dragen aan een top vergadering voor jou en laat jouw lunch bezorgen door Napkins.

lunchen met de collega's

Wil jij een lunch laten bezorgen op kantoor voor de dagelijkse of wekelijkse lunch met alle collega's? Dan ben jij top bezig, want door in ieder geval 1x per week even met het hele team of bedrijf samen te lunchen zorg jij voor meer connectie en daardoor een betere werksfeer. Dit is niet alleen leuk maar bevorderd ook de productiviteit van jouw team. En als jij die lunch dan ook nog eens laat bezorgen dan gaat er zo min mogelijk tijd verloren. Er hoeft niet iemand naar de supermarkt of naar de bakken, nee wij komen gewoon naar jou met onze heerlijke gerechten ideaal toch?

Daarnaast is goed lunchen ook erg belangrijk. Even pauze nemen zorgt voor ruimte in je hoofd waardoor je beter kunt presteren. Zeker wanneer je dit combineert met een lunch die jouw lichaam energie geeft. Daarom werken wij met goede producten en maken wij al onze gerechten zelf. Dit maakt een groot verschil en dat proef je😉

Dus wil jij dat wij eens in de week of zelfs dagelijks de lunch bij jou op kantoor komen bezorgen? Bel dan 06-15312829 of laat hieronder jouw gegevens achter.

Wat zijn de mogelijkheden?

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk, want nu heb jij trek in die lekkere lunch van Napkins, maar wat zijn de mogelijkheden?

* Ten eerste kun jij gewoon via onze bestelpagina onze heerlijke gerechten bestellen.

* Daarnaast kun jij voor 6,- p.p. ook een eenvoudige bedrijfslunch bestellen. Jij geeft ons het aantal personen door en dan leveren wij een mix onze van eenvoudige sandwiches en een glas melk per persoon.

* Of bestel de Luxe bedrijfslunch. Dit werkt het zelfde als de bedrijfslunch jij geeft door voor hoeveel personen en dan leveren wij jou lunch. Voor €10,- p.p. lever wij dan een mix van onze luxe sandwiches en een glas melk of verse jus d orange per persoon.


Wil jij dagelijkse of wekelijkse lunch bestellen dan gaan wij met jou om tafel om te kijken wat jij wilt en maken we een arrangement op maat.

Heb jij honger gekregen en wil jij lunch laten bezorgen op kantoor?

Stuur dan een mail naar bestell[email protected], bel 06-15312829 Of laat hieronder jouw gegevens achter en dan nemen wij contact op met jou.

Wist jij dat ?

Door elke dag met ze alle samen een lunch op kantoor te eten verbeter je de samenwerking. Uit onderzoek blijkt dat het niet alleen gezellig is om met alle collega's te lunchen, maar dat er dan gepraat wordt over de gezellige dingen zoals het weekend of dat nieuwe project waar je aan werkt. Zo zorg je er voor dat teams beter met elkaar samenwerken omdat ze simpelweg meer van elkaar weten. lunchen op kantoor werkt zelfs beter dan een gezamenlijk uitstapje. Laat daarom iedere dag of een aantal dagen per week lunch bezorgen op kantoor zodat je gezellig met elkaar kunt lunchen en de samenwerking zo verbeterd.

Wat andere gasten van ons vinden

foto reviewer

Review door Mandy Niël

Great service and keep appointments very neatly!

foto reviewer

Review door P1 Academy

Good atmospheric spaces, well arranged and a delicious lunch. Definitely recommended to hold a consultation, meeting or training here.

foto reviewer

Review door Cam Van Blackman- Nguyen

Nice space for workouts. Cozy atmosphere friendly staff.

foto reviewer

Review door Anne-Marie Klaassen-Welling

Napkins is a great place for a business meeting or lunch. They have nice meeting rooms with a well-priced meeting package; the lunch is delicious and there is a nice atmosphere. Together with the good accessibility and parking options, it is a great place!

foto reviewer

Review door Stephan Rietkerk

Delicious sandwiches! The weekly special, spareribs sandwich, was really delicious!