Spreek af bij Napkins voor jouw zakelijke lunch
Kijk waar wij zitten

Jouw zakelijke lunch bij Napkins

Even wat bespreken met een collega of afspreken met een klant voor een zakelijke lunch? Dat kan bij Napkins, want wij zijn de plek voor de zakenman / -vrouw. Wij begrijpen dat jij het druk hebt en dat jij graag een afspraak combineert met lunch. En dat jij dit liever doet op een eenvoudig te bereiken plek waar het niet druk is met winkelende mensen en veel lawaai. Daarom zijn wij de plek voor jouw zakelijke lunch.

Met Heerlijk en gezond eten

Naast een plek waar jij rustig kunt zitten met een gast is het natuurlijk net zo belangrijk dat jij lekker kunt eten. Daarom serveren wij verschillende heerlijke gerechten die goed zijn voor jouw energie en jou lichaam. Daarom gebruiken wij kwaliteitsproducten die jouw lichaam weer energie geven. Zo geniet jij niet alleen tijdens jouw lunch, maar ook hierna wanneer jij weer met volle energie aan het werk kan.

PS. we hebben stiekem ook gewoon wat guilty pleasures op de kaart staan hoor. Af en toe mag dat toch? 😉

Benieuwd wat wij serveren?

Bekijk hier onze menukaart.

zakelijke lunch tijdens jouw vergadering

Wil jij liever helemaal afgesloten zitten terwijl jij met jouw team een vergadering hebt met lunch dan kan dit ook. We hebben 4 vergaderruimtes waar jij onder het genot van een heerlijke zakelijke lunch kunt vergaderen.

Boek 1 van onze vergaderruimtes die voorzien zijn van alles wat jij nodig hebt voor een goede vergadering en neem hier een heerlijke lunch bij.

Lunch laten bezorgen?

Wil jij lunchen op kantoor? Don't worry, we got your back. Jij kunt gewoon bij ons bestellen wat jij wilt eten. Je kunt het afhalen wanneer jij even rustig wilt wandelen of laten bezorgen. Dit doen wij in heel woerden.

Bel ons op 06-15312829 of Bestel via onze website