vergaderruimte boeken bij Napkins

Een vergaderzaal reserveren

Wil je graag vergaderen in een vergaderzaal buiten je kantoor en wil je deze vergaderruimte reserveren in het midden van Nederland? Dan is het boeken van een vergaderruimte bij Napkins in Woerden een uitstekend idee. Wij zijn goed bereikbaar voor de gehele Randstad. Zo is het openbaar vervoer op loopafstand en ligt de A12 op een kilometer van onze locatie.


Wat anderen over ons zeggen

Een vergaderruimte of vergaderzaal naar wens reserveren

Bij het reserveren van een vergaderzaal of vergaderruimte heb je geen behoefte aan onnodig gezeur of lang wachten op reactie. Wanneer je bij ons komt vergaderen in de omgeving van Utrecht, ervaar je geen tijdverspilling tijdens de vergadering, maar ook niet bij het boeken van de vergaderruimte. Bij ons ervaar je geen moeilijkheden tijdens het reserveren van een vergaderzaal of andere ruimte. Zo dient de vergaderruimte die je kunt boeken ook uitstekend als congreslocatie. Heb je hier hulp bij nodig? Ons team helpt je graag bij het boeken van een vergaderzaal of -ruimte!

Een vergaderzaal boeken waar je de hele dag terecht kunt

Wij begrijpen dat je tijdens het vergaderen wat energie wilt bijtanken. Dit kun je doen door een arrangement te boeken, maar je hebt ook de mogelijkheid om op de vergaderlocatie te lunchen. Wij hebben gezonde lunchproducten van hoge kwaliteit om de effectiviteit en productiviteit bij het vergaderen te vergroten. Ben je op zoek naar een conferentie- of meetingruimte? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor het boeken van een vergaderzaal. Zo hebben wij veel ervaring met het organiseren van verschillende bedrijfsevenementen.

Geef je wensen en behoeften aan ons door

Wil je graag een vergaderzaal of vergaderruimte reserveren? Vul dan hieronder in wanneer jij een ruimte nodig hebt, hoelang jouw bijeenkomst duurt en wat jouw behoeften zijn. Dan nemen wij dezelfde dag nog contact met jou op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Heb je eerst nog vragen over de mogelijkheden wat betreft het boeken van een vergaderzaal of vergaderruimte? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 153 128 29 of per e-mail via [email protected].