Boek een vergaderruimte
Vraag een offerte op
Neem nu contact op
Contact

Vergaderen in de omgeving van Utrecht

Ben je op zoek naar een locatie om te vergaderen in de omgeving van Utrecht? Dan eindigt je zoektocht bij Napkins in Woerden. Wij zijn gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw en bieden je vele mogelijkheden om efficiënte vergaderingen te plannen. Zo geniet je van heerlijke lunches en/of diners en maak je gebruik van allerlei technische benodigdheden.

In alle rust vergaderen in de omgeving van Utrecht

Wanneer je belangrijke zaken te bespreken hebt met een klant, collega of relatie, wil je natuurlijk niet gestoord worden. Het is dan een goed besluit om een meetingruimte te boeken waarin je in alle rust een zakelijk gesprek kunt voeren. Bespreek met ons team wat je tijdens je vergadering nodig hebt, zoals tussendoortjes, frisdrank of video conference-apparatuur, zodat we dit direct klaar kunnen zetten. Ook is het mogelijk om een pauze te nemen in onze zakelijke lunchroom, waar je je gesprek voortzet óf juist even andere zaken bespreekt. Vergaderen bij Napkins levert jou vast en zeker succes op.

Bel met een van onze medewerkers

Wil je direct een datum en tijd afspreken met ons of heb je nog vragen over onze unieke vergaderlocaties in Woerden? Aarzel dan niet om te bellen naar 06 153 128 29. Samen zorgen we ervoor dat je steeds met plezier komt vergaderen bij ons op locatie.