Boek een meetingruimte
Vraag een offerte op
Neem nu contact op
Contact

Meetingruimte nabij Utrecht

Bij ons reserveer je een mooie meetingruimte in regio Utrecht om met collega’s of relaties gebruik van te maken. Wij zijn gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw in Woerden en bieden je ruimtes met een zakelijke en toch huiselijke uitstraling. Onze locatie is eenvoudig te bereiken doordat wij op een kilometer afstand van de A12 gevestigd zijn. Ook is het openbaar vervoer te bereiken op loopafstand.

Altijd een geschikte meetingruimte beschikbaar

Na een drukke dag in een meetingruimte is het fijn om even met elkaar te ontspannen. Bij Napkins nabij Utrecht is het daarom mogelijk om pauze te houden met een lekkere lunch op de vergaderlocatie. Hierdoor kunnen jouw klanten of collega’s weer vol goede moed terug de meeting in. Wil je tijdens je meeting geen onnodige tijd verliezen en zo optimaal mogelijk werken? Bekijk dan eens onze vergaderarrangementen.


Reserveer een ruimte bij onze locatie

Reserveer een meetingruimte op onze locatie of vraag eerst eenvoudig een offerte aan. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze unieke vergaderlocaties in Woerden? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen. Je bereikt ons door te bellen naar 06 153 128 29 of een e-mail te sturen naar [email protected].