Boek een meetingruimte
Vraag een offerte op
Neem nu contact op
Contact

Meetingruimte

Bij Napkins in Woerden hebben wij een mooie meetingruimte of conferentieruimte om als bedrijf gebruik van te maken. Wij zijn gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw met een zakelijke uitstraling in het midden van het land. Binnen deze uitstraling hebben we een huiselijke sfeer gecreëerd. Onze locatie is eenvoudig te bereiken doordat wij op een kilometer afstand van de A12 gevestigd zijn. Ook is er openbaar vervoer op loopafstand.

Altijd een geschikte meetingruimte of conferentieruimte beschikbaar in Woerden

Na een drukke dag in een meetingruimte of conferentieruimte is het fijn om even met elkaar te ontspannen; bij Napkins in Woerden heb je daarom de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een heerlijk lunch- of borrelarrangement . Onze gezonde lunchproducten zijn van hoge kwaliteit om de effectiviteit van een meeting te verhogen. Wil je tijdens je meeting of conferentie geen onnodige tijd verliezen en zo efficiënt mogelijk werken? Bekijk dan eens onze vergaderarrangementen . Wil je een congres organiseren in het midden van Nederland , maar twijfel je of een conferentieruimte of meetingruimte bij ons in Woerden hier geschikt voor is? Wij hebben veel ervaring op het gebied van het organiseren van diverse zakelijke evenementen en hebben hier de juiste ruimten voor. Onze planner vertelt je graag alles over de mogelijkheden.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Heb je interesse in het gebruiken van een meetingruimte of een conferentieruimte bij ons in Woerden? Vraag dan eenvoudig een offerte aan en weet direct waar je aan toe bent. Mocht je vooraf nog vragen hebben of meer informatie willen over de verschillende unieke ruimten , neem dan telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen. Je bereikt ons door te bellen naar 06 153 128 29. Bij ons ervaar je een snelle en goede service met veel persoonlijk contact.