Boek een vergaderruimte
Vraag een offerte op
Neem nu contact op
Contact

Vergaderlocatie met een heerlijke lunch

Op onze vergaderlocatie in Woerden geniet jij met collega’s, klanten of relaties van een heerlijke lunch om weer nieuwe energie op te doen. Door een meeting met een lunch te combineren, bespaar je tijd en bespreek je zaken vaak op een andere manier dan op kantoor. Wij serveren je op onze vergaderlocatie een gezonde lunch met ingrediënten van topkwaliteit. Je kunt hierna weer vol goede moed aan het werk!

Maak gebruik van onze vergaderlocatie met een uitgebreide lunch

Wanneer je een vergaderruimte gaat reserveren op onze vergaderlocatie, is het direct mogelijk om deze met een lunch te boeken. Daarnaast zijn er vele andere opties bij Napkins, zodat je altijd zult vergaderen in de omgeving van Utrecht zoals jij dat wenst. Boek er bijvoorbeeld video conference-apparatuur bij, laat tijdens de vergadering een zoet of hartig tussendoortje serveren of kies voor een compleet driegangen-vergaderdiner. Wat past het best bij jou en je bedrijf? Wij voorzien je graag van advies en extra informatie!

Vergader effectief met een gevulde maag

De ervaring leert dat je geconcentreerder bent als je maag is gevuld. Het is daarom ook een grote pré door een vergadering met een lunch te combineren. Neem een pauze of vergader om de tafel in onze zakelijke lunchroom in Woerden en voer een effectief zakengesprek. Reserveer nu door ons te bellen via 06 153 128 29.