Boek een vergaderruimte
Vraag een offerte op
Neem nu contact op
Contact

Een compleet vergaderarrangement in Woerden

Ben je op zoek naar een mooi vergaderarrangement in Woerden voor jou en je collega’s om ongestoord te vergaderen? Bij Napkins zorgen we ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien voor een effectieve vergadering. Ervaar goede en snelle service met veel persoonlijk contact. Wij zijn gevestigd op een kilometer afstand van de A12 en op loopafstand van het openbaar vervoer.

Kies zelf het perfecte vergaderarrangement bij ons in Woerden

Bij Napkins hebben we een aantal verschillende vergaderarrangementen in verschillende vergaderruimtes om efficiënt te vergaderen. Wij hebben drie vergaderruimtes tot onze beschikking die beschikbaar zijn vanaf vier personen. Bij elk arrangement leveren wij koffie en thee in kannen, tafelwater en koekjes en fruit. Dit kun je uiteraard uitbreiden naar een luxer arrangement. Wil je tijdens het vergaderen een rustmoment creëren of genoeg energie opdoen om de rest van de dag goed door te kunnen? Bestel dan een heerlijke lunch. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit de volgende vergaderarrangementen:

Vraag online een offerte aan

Wil je graag een vergaderarrangement boeken op een unieke vergaderlocatie om een paar uur of een hele dag effectief en ongestoord te vergaderen? Boek dan online een vergaderarrangement bij ons op de door jou gewenste datum. Heb je vragen of wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 153 128 29 of per e-mail via [email protected].