Boek een vergaderruimte
Vraag een offerte op
Neem nu contact op
Contact

Efficiënt vergaderen buiten kantoor in Woerden

Om efficiënt te vergaderen is het verstandig om hiervoor regelmatig een andere locatie te reserveren. Hierdoor kun je je volledig focussen op de vergadering. Bij Napkins in Woerden heb je deze mogelijkheid! Doordat wij gevestigd zijn in een bedrijfsverzamelgebouw zijn we eenvoudig te bereiken via de snelweg én met het openbaar vervoer. Op nog geen kilometer van de A12 vind je onze locatie, waar je ook nog je auto gratis parkeert.

Effectief en efficiënt vergaderen op de perfecte locatie

Het is goed voor het lichaam en het brein om af en toe uit de vertrouwde omgeving te komen en op een andere locatie te vergaderen. Dit zorgt er namelijk voor dat het vergaderen efficiënt verloopt. Bij Napkins kies je uit verschillende vergaderruimtes die voorzien zijn van alle benodigde ondersteuning voor een effectieve en efficiënte vergadering. Afhankelijk van de hoeveelheid mensen kies je de geschikte ruimte. Zo reserveer je een meeting- of conferentieruimte. Zit je team door heel Nederland? Breng ze dan bij elkaar op een vergaderlocatie midden in Nederland en reserveer een ruimte voor bijvoorbeeld een status update. Wil je geen tijd verspillen tijdens het vergaderen en wil je graag dat iedereen de aandacht erbij houdt? Boek dan een vergaderarrangement voor een boost op het goede moment.


Reserveer een vergaderruimte en ga aan de slag

Wil je graag efficiënt vergaderen met je team? Reserveer dan een vergaderruimte of vraag een offerte aan op onze website. Persoonlijk contact vinden wij uiterst belangrijk en hierdoor verloopt het boeken van een ruimte dan ook altijd vlekkeloos. Voor vragen bereik je ons telefonisch via 06 153 128 29.