Seminar organiseren?
Offerte opvragen

Seminar organiseren bij Napkins

Wanneer jij een seminar wilt organiseren is het belangrijk dat je dit op een fijne locatie doet. Een plak waar jouw deelnemers open staan voor nieuwe ideeën en waar creativiteit en rust bevordert wordt. Daarom is Napkins de ideale plek voor jouw seminar tot 100 personen, want door onze zakelijke en toch huiselijke sfeer geef jij de ruimte om open te staan voor nieuwe ideeën.

Van grote tot middelgrote seminars

Bij Napkins in Woerden hebben wij mooie rustgevende ruimtes voor jouw seminar. En door de schaalbaarheid van onze ruimte zijn wij de ideale locatie voor het organiseren van kleine tot middelgrote seminars. Zo hebben wij verschillende ruimtes voor breakout rooms, maar kunnen wij ook 1 grote ruimte maken voor jouw plenaire deel. Wil jij bekijken welke ruimte de ruimte is om jouw seminar in te organiseren? Klik hieronder op de verschillende ruimtes.

Onze ruimtes

Jouw seminar organiseren in Woerden

Naast de fijne sfeer bij Napkins zitten wij ook erg goed bereikbaar voor het hele land, want wij zitten namelijk in Woerden. Dit is een mooie plek vlak bij Utrecht centraal gelegen in Nederland. Op deze manier kunnen deelnemers vanuit het hele land gemakkelijk samenkomen op een centrale plek.

In Woerden zitten wij op nog geen kilometer afstand van de A12 wat onze locatie eenvoudig te bereiken maakt met de auto. Daarnaast zitten wij op loop afstand van het Station Woerden en zitten wij praktisch naast een bus stop. Zo zijn wij goed bereikbaar voor al jouw deelnemers op welke manier zij het liefst reizen.

Wil jij jouw seminar organiseren bij ons?

Laat dan jouw gegevens achter via onze Boekingspagina of neem direct contact met ons op door te bellen naar: 06 153 128 29 of stuur een mail naar: [email protected].

Wij staan klaar om jouw seminar te organiseren.