Een brainstormsessie organiseren
offerte opvragen

Organiseer een brainstormsessie

Even de koppen bij elkaar om te brainstormen over de nieuw te varen koers, een nieuw product wat jullie gaan verkopen of welke strategie jullie gaan volgen. Er zijn genoeg werkzaamheden die goed doordacht moeten worden en dat doe je beter met jou team dan alleen. Daarom is het goed om af en toe even met het hele team na te denken en ideeën uit te schrijven. Dit doe je het beste door een brainstorm waarbij je met ze allen samenkomst en gewoon gaat bedenken en uitschrijven. Zo creër je nieuwe ideen en inzichten waardoor jij en jouw team weer op de goede weg verder kunnen.

Waarom een brainstormsessie bij Napkins?

Een brainstormsessie werkt het beste wanneer je die doet buiten jouw dagelijkse werkomgeving en zeker buiten jouw eigen kantoor. Dit komt doordat je buiten kantoor ten eerste niet gestoord wordt door andere collega's die toch even snel iets van jou nodig hebben. Daarnaast zorgt het er voor dat jij en je team je volledig kunnen focussen op de uitdaging die jullie hebben voor die dag.

Wanneer je dit doet in een brainstormruimte die een fijne rustgevende sfeer heeft zorgt dit ook nog eens voor extra creativiteit. Door fysiek in een ruimte te gaan zitten die een open en creatieve sfeer heeft zorg je dat jouw brein ook de ruimte heeft om open en creatief te denken.

Deze plek hebben wij voor jou gecreëerd bij Napkins. Combineer jij dit met onze gastvrijheid en drive om te zorgen dat jij je alleen hoeft te focussen op jouw bijeenkomst en het heerlijke eten wat er voor zorgt dat jij met volle energie de dag door komt. Dan zijn wij de plek voor jouw brainstormsessie.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel 06 15312829

Lees hier wat andere gasten van ons vinden

foto reviewer

Review door Mandy Niël

Great service and keep appointments very neatly!

foto reviewer

Review door P1 Academy

Good atmospheric spaces, well arranged and a delicious lunch. Definitely recommended to hold a consultation, meeting or training here.

foto reviewer

Review door Cam Van Blackman- Nguyen

Nice space for workouts. Cozy atmosphere friendly staff.

foto reviewer

Review door Anne-Marie Klaassen-Welling

Napkins is a great place for a business meeting or lunch. They have nice meeting rooms with a well-priced meeting package; the lunch is delicious and there is a nice atmosphere. Together with the good accessibility and parking options, it is a great place!

foto reviewer

Review door Stephan Rietkerk

Delicious sandwiches! The weekly special, spareribs sandwich, was really delicious!

Boek een ruimte voor jouw brainstormsessie

Heb jij al een datum in gedachten en wil jij kijken of wij beschikbaarheid hebben?

Vraag dan een offerte op en wij nemen de zelfde dag nog contact met jou op.