Brainstormruimte
offerte opvragen

Organiseer jouw brainstormsessie bij Napkins

Ben jij opzoek naar een brainstormruimte? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres, want wij hebben mooi en huiselijk ingerichte ruimtes zodat jij vrij en creatief kunt denken tijdens jouw brainstormsessie. Naast de juiste sfeer zijn al onze ruimtes ook ingericht met alle faciliteiten die jij nodig hebt zoals een beamer, flipovers en gratis wifi. En zorgen wij er met ons heerlijke gezonde eten voor dat jij alle energie hebt om de hele dag te kunnen brainstormen. Wil jij er voor zorgen dat jouw brainstormsessie echt een succes is? Neem dan ons brainstormpakket waarbij jij op de momenten dat jij het nodig hebt, wij jou heerlijke en gezonde energie boosters geven zoals onze Brainboostersmoothie.

Brainstormruimte centraal in Nederland

Bij Napkins in Woerden hebben wij mooie brainstormruimte voor jouw brainstormsessie. Wij zijn gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw met een zakelijke uitstraling in het midden van het land. Binnen deze uitstraling hebben we een huiselijke sfeer gecreëerd waardoor jij vrij kunt nadenken en met creatieve ideeën kunt komen. Onze locatie is eenvoudig voor alle deelnemers te bereiken doordat wij op een kilometer afstand van de A12 gevestigd zijn. Ook is er openbaar vervoer op loopafstand.

Dus ben jij op zoek naar een mooie brainstormruimte in het midden van het land? vraag dan een offerte op.


Boek eenvoudig jouw brainstormruimte

Heb je interesse in het gebruiken van een brainstromruimte voor één of meerdere bijeenkomsten? Laat dan jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 dag contact met jou op. Wil jij liever zelf contact met ons opnemen dan kan dat uiteraard ook. Onze medewerkers helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen. Je bereikt ons door te bellen naar 06 153 128 29. Bij ons ervaar je een snelle en goede service met veel persoonlijk contact.