Vergader met Private dining
Vraag een offerte op

vergader met private dining

Te druk om overdag te vergaderen? Dan is vergaderen met private dining de oplossing. Door het combineren van een heerlijk diner met de vergadering wordt het een aangename aangelegenheid aan het einde van jouw werkdag. Op onze vergader locatie in woerden kunnen wij dit volledig voor jou verzorgen. Hiervoor hebben wij vergaderruimtes ingericht in een huiselijke sfeer voorzien van alle faciliteiten. En een chef kok die voor jullie een heerlijk 2, 3 of 4 gangen menu maakt.

Private dining in het midden van Nederland

Door onze centrale ligging zijn wij de ideale plek wanneer deelnemers van de vergadering uit het hele land moeten komen. Op een kilometer afstand van de snelweg en 10 minuten lopen van het station Woerden zijn we gevestigd in een mooi bedrijfsverzamelgebouw. Zo zijn we goed bereikbaar voor de gehele randstad en zit jij niet in de drukte van de stad maar op een mooie zakelijke plek.

Geef jouw wensen door en wij gaan aan de slag

Wil jij een vergaderruimte met private dining centraal in Nederland? Kom dan naar Napkins in Woerden. Vraag een offerte op en gaaf aan wat jou behoefte zijn. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en bespreken wij jou bijeenkomst. Hierna krijg jij een menu op maat voor jouw private dining waar wij rekening houden met jouw wensen.

Of neem direct contact met ons op door te bellen naar 06 153 128 29 of mail naar Info@bijnapkins.nl