Vergader met Private dining
Vraag een offerte op

vergader met private dining

Wanneer je het te druk hebt om overdag te vergaderen, is een vergaderdiner een goede oplossing. De combinatie tussen een vergadering en een diner, is een aangename aangelegenheid aan het einde van jouw werkdag. Bij Napkins in Woerden verzorgen wij jouw vergaderdiner tot in de puntjes en onze chef-kok verzorgt een twee-, drie- of viergangenmenu. Jullie krijgen dit geserveerd in een van onze vergaderruimtes die in een huiselijke sfeer zijn ingericht en voorzien zijn van alle faciliteiten.

Een vergaderdiner op een goed bereikbare plek in Midden-Nederland

Door onze centrale ligging in Woerden, in Midden-Nederland, zijn wij de ideale plek wanneer deelnemers van de vergadering - of bezoekers van je personeelsfeest - uit het hele land moeten komen. Op een kilometer afstand van de snelweg en tien minuten lopen van het station, zijn we gevestigd in een mooi bedrijfsverzamelgebouw. Zo zijn we goed bereikbaar voor de gehele randstad en zit je niet in de drukte van de stad, maar op een unieke zakelijke plek.

Geef jouw wensen aan ons door

Vraag een offerte aan en geef aan wat jouw behoeften zijn. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op en bespreken wij je gewenste vergaderdiner. Hierna krijg jij een menu op maat toegestuurd, waarbij we natuurlijk rekeninghouden met jouw wensen. Neem contact met ons op door te bellen naar 06 153 128 29. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze unieke vergaderlocaties in Woerden.