Boek een vergaderruimte
Vraag een offerte op
Neem nu contact op
Contact

Personeelsfeest organiseren in Woerden

Een personeelsfeest organiseren bij Napkins in Woerden betekent succes gegarandeerd! Wij zijn gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw en verwelkomen mensen die voor allerlei doeleinden onze kant zijn opgekomen. Feesten, vergaderingen, conferenties en trainingen: je organiseert het allemaal in onze huiselijke ruimtes.

Maak van jouw avond een succes door je personeelsfeest te organiseren bij ons

Een personeelsfeest is de uitgelezen kans om je collega’s op een informele manier goed te leren kennen. Even niet over het werk praten, maar er juist achter komen wat je collega’s zoal in hun vrije tijd doen. Je ontdekt het allemaal bij ons bedrijf, dé locatie waar jij een gezellig personeelsfeest kunt organiseren. Onze eventplanner gaat graag met je om de tafel zitten om de middag of avond van je bedrijfsfeest op maat in te richten. Samen zorgen we ervoor dat je niets tekortkomt en jouw personeel aan het einde van het evenement, met een glimlach naar huis gaat.


Leer jouw personeel goed kennen tijdens een bijzonder feest

Kom je jouw personeelsfeest met ons organiseren op onze locatie? Vraag vandaag nog of jouw gewenste datum nog beschikbaar is en leer jouw personeel écht goed kennen tijdens deze avond of middag. Bel ons op via 06 153 128 29 of stuur een e-mail naar [email protected].