Boek een vergaderruimte
Vraag een offerte op
Neem nu contact op
Contact

Dé congreslocatie Midden Nederland

Ben je van plan om binnenkort een congres te organiseren en wil je hiervoor een professionele congreslocatie in Midden Nederland boeken? Bij Napkins in Woerden ervaar je een professionele service van hoge kwaliteit met veel persoonlijk contact voor en tijdens het congres. Onze event planner helpt je dan ook graag bij het organiseren van een mooi en succesvol evenement. Dankzij de zakelijke uitstraling van ons pand waarin wij een huiselijke sfeer hebben gecreëerd, maken wij van elk congres een succes.

Een congreslocatie Midden Nederland die uitstekend bereikbaar is

Wij zijn gevestigd in Midden Nederland op een kilometer van de A12, wat ons een ideale locatie maakt voor een congres. Willen er deelnemers met het openbaar vervoer naar jouw congres komen? Geen probleem! Op loopafstand is het station van Woerden te vinden. Ben je naast een congreslocatie in Midden Nederland ook op zoek naar een goede vergaderlocatie om efficiënt te vergaderen? Bij Napkins in Woerden heb je de keuze tussen verschillende soorten vergaderarrangementen . Het begint bij een basisarrangement dat je eventueel kunt uitbreiden.


Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van het boeken van een congreslocatie of zakelijke events in Midden Nederland? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je bereikt ons door te bellen naar 06 153 128 29. Heb je de keuze al gemaakt? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan. Onze locatie is zeer geschikt voor jouw zakelijke events!