Boek een vergaderruimte
Vraag een offerte op
Neem nu contact op
Contact

Dé congreslocatie in Midden-Nederland

Ben je van plan om binnenkort een congres te organiseren en wil je hiervoor een professionele congreslocatie in Midden-Nederland boeken? Bij Napkins in Woerden profiteer je van topservice! Onze eventplanner helpt je bij de organisatie van een mooi en succesvol evenement. Dankzij de zakelijke uitstraling van ons pand - waarin wij een huiselijke sfeer hebben gecreëerd - maken wij van elk congres een succes.

Je bereikt onze congreslocatie in Midden-Nederland uitstekend

Wij zijn gevestigd in Midden-Nederland op een kilometer van de A12, wat ons dé perfecte locatie maakt voor een congres. Willen er deelnemers met het openbaar vervoer naar jouw congres komen? Dat is geen probleem, want het station in Woerden is gewoon op loopafstand. Ben je naast een congreslocatie in Midden-Nederland ook op zoek naar een goede vergaderlocatie om efficiënt te vergaderen? Bij Napkins heb je de keuze tussen verschillende vergaderarrangementen. Het begint bij een basisarrangement waarbij vele uitbreidingsmogelijkheden zijn.

Kom meer te weten over onze congreslocatie

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van het boeken van een congreslocatie of zakelijke events in Midden-Nederland? Neem dan contact op met ons team. Je bereikt ons door te bellen naar 06 153 128 29 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Heb je de keuze al gemaakt? Geef dit dan direct aan ons door, zodat we kunnen bekijken of jouw gewenste datum nog beschikbaar is.