Napkins de vergaderlocatie Woerden
offerte opvragen

Professionele vergaderlocatie in Woerden

Effectief vergaderen doe je natuurlijk het liefst in de beste vergaderruimtes, zoals op onze vergaderlocatie in Woerden. Onze unieke vergaderlocatie heeft drie vergaderruimtes, ingericht in huiselijke sfeer, die zijn voorzien van alle benodigde ondersteuning. Zo heeft elke vergaderruimte een beamer, geluidsinstallatie, flipover en gratis Wi-Fi. Wij zijn een van de beste vergaderlocaties in Woerden en omgeving en hebben dan ook alles voor jou in huis om effectief te vergaderen!

De ideale vergaderruimte op onze vergaderlocatie

Onze vergaderlocatie is voor iedereen goed bereikbaar om te vergaderen. De A12 is namelijk gelegen op nog geen kilometer afstand van onze locatie. Tevens profiteer je bij ons van een gratis parkeerplaats. Heb je geen auto tot je beschikking? Dat is geen probleem! Op loopafstand van onze vergaderruimtes, bevindt zich het openbaar vervoer. Vergaderen op onze locatie wordt hierdoor dus steeds aantrekkelijker! Boek eenvoudig een vergaderruimte en ga aan de slag!

Kies een van onze vergaderarrangementen

Als je graag wilt vergaderen in een comfortabele vergaderruimte, dan is onze vergaderlocatie dé oplossing. Bij Napkins heb je de keuze uit verschillende vergaderarrangementen in een van onze vergaderruimtes. In ons basisarrangement zit altijd koffie, thee, tafelwater en fruit inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat jij alle benodigdheden hebt om goed te vergaderen. Wil jij meer dan de basis? Dan breid je het arrangement gewoon uit, bijvoorbeeld met een vergaderdiner.

Een heerlijke lunch of diner voor meer energie

Een aantal uur of zelfs een hele dag vergaderen op een van onze vergaderlocaties, kost veel energie. Daarom heb je bij Napkins de mogelijkheid een vergaderruimte te huren waarin je tegelijkertijd kunt lunchen of dineren. Heb je liever een onderbreking tijdens het vergaderen? Neem dan plaats in onze lunchroom voor heerlijke gezonde producten om na de lunch of het diner weer vol energie door te vergaderen. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een collega of klant te lunchen, zonder dat je een vergaderruimte hebt gereserveerd.

Ontdek een van de beste vergaderlocaties

Houd jij ervan om te vergaderen op unieke vergaderlocaties en wil je daarom gebruikmaken van een van onze vergaderruimtes? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor vergaderen? Bel dan naar 06 153 128 29, stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in.