Napkins de vergaderlocatie Woerden
offerte opvragen

Ben jij op zoek naar een vergaderlocatie in Woerden?

Kom dan naar Napkins, want wij zijn de vergaderlocatie in Woerden. Met onze mooie centrale ligging in Woerden zijn wij goed bereikbaar voor de gehele randstad. Daarnaast zitten we op nog geen kilometer afstand van de A12 en op loopafstand van het openbaar vervoer.

Naast onze goede bereikbaarheid hebben wij ook een uitstekende service en serveren wij heerlijke lunchgerechten tijdens jouw vergadering. We zijn er volledig op gericht om te zorgen dan jij je alleen maar bezig hoeft te houden met waar jij voor komt en dat is vergaderen. Dus wil jij centraal vergaderen in Woerden? Kom dan naar Napkins.

Vergaderen Woerden

Mooi en centraal vergaderen dat is handig voor alle deelnemers, want dan kan iedereen de vergader locatie goed bereiken. Combineer dit met onze top service en heerlijke lunch en je hebt de ideale vergaderlocatie in Woerden voor jouw vergadering.

Onze ruimtes zijn ingericht met alles wat jij nodig hebt voor een succesvolle vergadering. Zo zit er in elke ruimte een beamer met scherm, heb je overal gratis wifi en zetten wij altijd een flip-over neer. Ook is ons basis arrangement gericht op jou, want jij krijgt standaard koffie, thee, tafelwater en fruit. Wil jij meer weten over vergaderen in Utrecht bij Napkins? Bel dan naar 06 15312829 of mail info@bijnapkins.nl

Vergaderen bij Napkins de vergaderlocatie in Woerden

Heb jij al een datum die jij graag vast wilt leggen voor een vergadering bij ons? vraag dan direct een offerte op zodat wij de datum voor jou in optie kunnen zetten.

Wil jij direct meerdere data in optie zetten? Laat dan jou gegevens achter en wij nemen de zelfde dag nog contact met jou op.