Nieuwslokaal voor jouw grotere bijeenkomsten
Neem contact op

Ons Nieuwslokaal: Waar Kennis en Comfort Samenkomen

Zoek je een flexibele ruimte die zich aanpast aan jouw behoeften, van intieme bijeenkomsten tot grotere congressen? Dan is Ons Nieuwslokaal bij Napkins precies wat je zoekt. Deze ruimte combineert een professionele uitstraling met een huiselijke sfeer, waardoor het de perfecte setting is voor diverse soorten bijeenkomsten.

Heerlijke congreszaal

Bij binnenkomst valt direct het overvloedige natuurlijke daglicht op, dankzij de grote ramen. Dit zorgt voor een frisse en energieke sfeer, ideaal voor langere bijeenkomsten. Voor presentaties is er een beamer die over de hele muur kan presenteren, zodat iedereen de inhoud duidelijk kan volgen.

Aanpasbaar aan jouw behoefte

Ons Nieuwslokaal biedt verschillende opstellingen om aan de behoeften van diverse groepsgroottes te voldoen. Of je nu een intieme boardroom setting voor 40 personen nodig hebt, een u-vormige opstelling voor 45 deelnemers of een theateropstelling voor een grotere groep van 80 mensen, wij hebben de perfecte oplossing. Onze locatie is bijvoorbeeld ideaal voor workshops of trainingssessies voor groepen van ongeveer 50 personen.

Waarom Ons Nieuwslokaal?

Door de combinatie van moderne faciliteiten, flexibiliteit in opstellingen en een sfeer die zowel professionaliteit als comfort uitstraalt. En vergeet niet al onze collega's die klaarstaan om jouw dag een succes te maken. Hierdoor kun je je volledig concentreren op jouw evenement, wetende dat alles geregeld is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en bel 06 15312829 of mail naar [email protected] voor meer informatie en om de beschikbaarheid te checken of vraag direct een offerte op.

We staan graag voor jou klaar.