Ons huislokaal
Vergaderruimte reserveren

Intieme kleine vergaderruimte

Dat is ons Huislokaal, speciaal ontworpen voor kleinere groepen om intensief met elkaar te kunnen samenwerken. Voor bijvoorbeeld die brainstorm, of een vergadering waar je echt even spijkers met koppen wilt slaan. Voorzien van alles wat jij en jouw team nodig hebben voor een goede bijeenkomst.

Van begin tot eind goed verzorgd

Vanaf het moment dat je bij ons binnenloopt zorgen wij er voor dat jouw vergadering top verloopt. Je wordt ontvangen met een heerlijke koffie naar keuze, terwijl alles voor je klaar staat in de vergaderruimte. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je laptop aansluiten op onze HDMI en jouw vergadering kan van statart.

Onze ruimtes zijn namelijk voorzien van alles wat jij nodig hebt. Gratis Wi-Fi, een beamer met scherm, bekabeld internet waar nodig en met ons basis arrangement heb je direct koffie, thee, tafelwater koekjes en fruit. Heerlijk toch als je zelf niets meer hoeft te regelen.

Verschillende opstellingen

Het Huislokaal is flexibel en de opstelling kunnen we aanpassen aan jouw vergadering.

  • Theater: 15 personen
  • Boardroom: 10 personen
  • Carre: 10 personen
  • Diner: 10 personen
  • Cirkel: 16 personen
  • U-vorm: 10 personen


Jouw volgende teammeeting in ons huislokaal

Want door de grote ramen komt veel natuurlijk zonlicht wat er samen met de huiselijke sfeer en onze collega┬┤s die klaar staan voor jou, voor zorgt dat jij een succesvolle bijeenkomst hebt. Onze kleine vergaderruimte is de ideale plek voor jouw volgende brainstormsessies, overleg of bijvoorbeeld een managementvergaderingen. Ervaar Hoe goed jij kunt vergaderen bij ons en Neem contact met op.

Bel 06 15312829 of mail naar [email protected] voor meer informatie en om de beschikbaarheid te checken of vraag direct een offerte op.

We staan graag voor jou klaar.